- Bewaar

- Bewaar
Risotto forestière (glutenvrij)
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de champignons in plakjes.
-
Verdeel de broccoli in roosjes en snij de prinsessenbonen in 3.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en bak de fijngesnipperde sjalotten glazig. Voeg de champignons toe en bak enkele min. op een hoog vuur.
-
Doe ook de risottorijst erbij. Laat al roerend mee stoven tot hij glazig is.
-
Voeg de roosjes broccoli, de prinsessenbonen en de saffraan toe. Leng aan met 1 dl kippenbouillon.
-
Dek af en laat ± 20 min sudderen op een matig vuur. Voeg tussendoor nog wat kippenbouillon toe. Roer niet te veel, zo blijft de rijst smeuïg.
-
Afwerking:
-
Werk af met de geraspte kaas.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de champignons in plakjes.
-
Verdeel de broccoli in roosjes en snij de prinsessenbonen in 3.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en bak de fijngesnipperde sjalotten glazig. Voeg de champignons toe en bak enkele min. op een hoog vuur.
-
Doe ook de risottorijst erbij. Laat al roerend mee stoven tot hij glazig is.
-
Voeg de roosjes broccoli, de prinsessenbonen en de saffraan toe. Leng aan met 1 dl kippenbouillon.
-
Dek af en laat ± 20 min sudderen op een matig vuur. Voeg tussendoor nog wat kippenbouillon toe. Roer niet te veel, zo blijft de rijst smeuïg.
-
Afwerking:
-
Werk af met de geraspte kaas.