- Bewaar

- Bewaar
Roodbaarsfilets in papillot met kleurige groenten
Onze drankensuggesties
Wijn Rosé de Rasiguères A.C. Côtes du Roussillon Wijn RE Riesling Himmeroder hof Duitsland
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de roodbaarsfilets oppervlakkig ontdooien. Snij ze in stukken van max. 10 cm.
-
Bereiding:
-
Spreid 4 grote vellen aluminiumfolie uit (± 40 cm lang). Strooi in het midden van elk vel 1,5 koffiel. instantsausbinder (zo zal het uitlopende vocht tijdens het koken binden tot een sausje).
-
Verdeel de diepgevroren broccolimix en de vis over de 4 vellen. Kruid met peper en zout en 1 eetl. bieslook per papillot.
-
Vouw de folie al bijna dicht tot een pakje. Besprenkel de vis met wat citroensap en giet in elk pakje 2 eetl. witte wijn. Leg 1 eetl. boter op elke portie vis.
-
Vouw de pakjes verder dicht, maar zorg ervoor dat er bovenaan toch een kleine opening blijft waardoor de stoom kan ontsnappen.
-
Leg de pakjes op een bakplaat. Schuif ze in de voorverwarmde oven (225 °C) en laat gedurende 45 min. gaar worden.
-
Afwerking:
-
Schik op elk bord een papillot en geef er aardappelpuree bij of deegwaren (bv. Griekse pasta).
Onze drankensuggesties
Wijn Rosé de Rasiguères A.C. Côtes du Roussillon Wijn RE Riesling Himmeroder hof Duitsland
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de roodbaarsfilets oppervlakkig ontdooien. Snij ze in stukken van max. 10 cm.
-
Bereiding:
-
Spreid 4 grote vellen aluminiumfolie uit (± 40 cm lang). Strooi in het midden van elk vel 1,5 koffiel. instantsausbinder (zo zal het uitlopende vocht tijdens het koken binden tot een sausje).
-
Verdeel de diepgevroren broccolimix en de vis over de 4 vellen. Kruid met peper en zout en 1 eetl. bieslook per papillot.
-
Vouw de folie al bijna dicht tot een pakje. Besprenkel de vis met wat citroensap en giet in elk pakje 2 eetl. witte wijn. Leg 1 eetl. boter op elke portie vis.
-
Vouw de pakjes verder dicht, maar zorg ervoor dat er bovenaan toch een kleine opening blijft waardoor de stoom kan ontsnappen.
-
Leg de pakjes op een bakplaat. Schuif ze in de voorverwarmde oven (225 °C) en laat gedurende 45 min. gaar worden.
-
Afwerking:
-
Schik op elk bord een papillot en geef er aardappelpuree bij of deegwaren (bv. Griekse pasta).
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Rosé de Rasiguères A.C. Côtes du Roussillon Wijn RE Riesling Himmeroder hof Duitsland