- Bewaar

- Bewaar
Rumpsteak met champignonsaus en frietjes
Onze drankensuggesties
Wijn Roc des Dentelles A.O.P. Gigondas Bier LeFort Sterk donker bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
Snij de kastanjechampignons in plakjes.
-
Smelt de boter in een pan op een middelhoog vuur. Bak de rumpsteaks 3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Haal de steaks uit de pan en laat ze rusten.
-
Doe de kastanjechampignons in de pan van het vlees en bak 5 à 7 min. goudbruin. Voeg de room toe en laat 1 min. inkoken. Kruid met peper en zout.
-
Bak intussen de frieten (instructies: zie verpakking).
-
Serveer de rumpsteaks met de champignonsaus, frietjes en rucola.
Onze drankensuggesties
Wijn Roc des Dentelles A.O.P. Gigondas Bier LeFort Sterk donker bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
Snij de kastanjechampignons in plakjes.
-
Smelt de boter in een pan op een middelhoog vuur. Bak de rumpsteaks 3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Haal de steaks uit de pan en laat ze rusten.
-
Doe de kastanjechampignons in de pan van het vlees en bak 5 à 7 min. goudbruin. Voeg de room toe en laat 1 min. inkoken. Kruid met peper en zout.
-
Bak intussen de frieten (instructies: zie verpakking).
-
Serveer de rumpsteaks met de champignonsaus, frietjes en rucola.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Roc des Dentelles A.O.P. Gigondas Bier LeFort Sterk donker bier