- Bewaar

- Bewaar
Schelpje van mantelschelpnootjes
Onze drankensuggesties
Wijn Château Le Peyrat A.C. Graves Wijn Michel Torino Torrontes Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de dikke nerven van de Chinese kool en snij in reepjes van 1/2 cm.
-
Snipper het sjalotje fijn.
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Plet de korianderbolletjes (dat gaat makkelijk tussen 2 lepels).
-
Bereiding:
-
Bak de spekblokjes in een kookpan gedurende 3 min. op een matig vuur (zonder vetstof). Verwijder eventueel het teveel aan vet dat vrijkomt.
-
Voeg de Chinese kool, het sjalotje en de champignons toe, zet het vuur wat hoger en laat 5 min. stoven. Roer geregeld om. Kruid met de geplette korianderbolletjes, peper en zout.
-
Doe er de diepgevroren mantelschelpnoten bij en laat 5 min. verder stoven. De vis hoeft niet volledig gaar te zijn.
-
Schep het geheel in 4 schelpjes of vuurvaste kommetjes. Strooi er geraspte parmezaan over en plaats 10 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Le Peyrat A.C. Graves Wijn Michel Torino Torrontes Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de dikke nerven van de Chinese kool en snij in reepjes van 1/2 cm.
-
Snipper het sjalotje fijn.
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Plet de korianderbolletjes (dat gaat makkelijk tussen 2 lepels).
-
Bereiding:
-
Bak de spekblokjes in een kookpan gedurende 3 min. op een matig vuur (zonder vetstof). Verwijder eventueel het teveel aan vet dat vrijkomt.
-
Voeg de Chinese kool, het sjalotje en de champignons toe, zet het vuur wat hoger en laat 5 min. stoven. Roer geregeld om. Kruid met de geplette korianderbolletjes, peper en zout.
-
Doe er de diepgevroren mantelschelpnoten bij en laat 5 min. verder stoven. De vis hoeft niet volledig gaar te zijn.
-
Schep het geheel in 4 schelpjes of vuurvaste kommetjes. Strooi er geraspte parmezaan over en plaats 10 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Le Peyrat A.C. Graves Wijn Michel Torino Torrontes Argentinië