- Bewaar

- Bewaar
Schelvis met asperges en garnaaltjes
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc Réserve Particulière A.C. Alsace Wolfberger Lekkere witte wijn met aroma's van rijp fruit en bloemen. Zijn smaak is rond en fijn. Wijn Tarapaca Sauvignon Blanc D.O. Maipo Valley Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Schil verse asperges met een dunschiller (van onder de kop naar beneden). Laat diepvriesasperges oppervlakkig ontdooien. Snij de asperges in stukjes van 1,5 cm.
-
Bereiding:
-
Schik de diepgevroren stukken schelvis naast elkaar in een ovenschotel en giet er de visbouillon over. Dek af en laat gedurende 35 à 40 min. gaar worden in een op 200 °C voorverwarmde oven. (1)
-
Breng ondertussen 1,5 dl lichtgezouten water aan de kook en laat de aspergestukjes gaar worden in 10 min. Schep ze uit de pan.
-
Zodra de vis gaar is: breng 1,5 dl van het kookvocht aan de kook met 1 dl van het aspergekookvocht. Laat tot de helft inkoken en voeg dan de lichte room en 1 eetl. rode pesto toe.
-
Breng weer aan de kook en bind met instantsausbinder. Voeg de aspergestukjes weer toe, doe er de diepgevroren garnaaltjes bij en laat opwarmen. Breng indien nodig op smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schik op elk bord een stuk schelvisfilet en lepel er de aspergestukjes met saus over. Dien op met hertoginnenaardappelen of aardappelgratin.
MICROGOLFOVEN (700 W) (1) Laat 12 à 15 min. gaar worden op volle kracht. Herschik tussendoor de vis (binnenste kant naar buiten). Rode pesto Dit broertje van de meer bekende groene pesto wordt bereid met olijfolie, tomaten, basilicum, cashewnoten, parmezaan, look, zonnebloemolie en wittewijnazijn. Rode pesto geeft een verfijnde smaak aan uw pasta's, kip, carpaccio, salades en mozzarella.
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc Réserve Particulière A.C. Alsace Wolfberger Lekkere witte wijn met aroma's van rijp fruit en bloemen. Zijn smaak is rond en fijn. Wijn Tarapaca Sauvignon Blanc D.O. Maipo Valley Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Schil verse asperges met een dunschiller (van onder de kop naar beneden). Laat diepvriesasperges oppervlakkig ontdooien. Snij de asperges in stukjes van 1,5 cm.
-
Bereiding:
-
Schik de diepgevroren stukken schelvis naast elkaar in een ovenschotel en giet er de visbouillon over. Dek af en laat gedurende 35 à 40 min. gaar worden in een op 200 °C voorverwarmde oven. (1)
-
Breng ondertussen 1,5 dl lichtgezouten water aan de kook en laat de aspergestukjes gaar worden in 10 min. Schep ze uit de pan.
-
Zodra de vis gaar is: breng 1,5 dl van het kookvocht aan de kook met 1 dl van het aspergekookvocht. Laat tot de helft inkoken en voeg dan de lichte room en 1 eetl. rode pesto toe.
-
Breng weer aan de kook en bind met instantsausbinder. Voeg de aspergestukjes weer toe, doe er de diepgevroren garnaaltjes bij en laat opwarmen. Breng indien nodig op smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schik op elk bord een stuk schelvisfilet en lepel er de aspergestukjes met saus over. Dien op met hertoginnenaardappelen of aardappelgratin.
MICROGOLFOVEN (700 W) (1) Laat 12 à 15 min. gaar worden op volle kracht. Herschik tussendoor de vis (binnenste kant naar buiten). Rode pesto Dit broertje van de meer bekende groene pesto wordt bereid met olijfolie, tomaten, basilicum, cashewnoten, parmezaan, look, zonnebloemolie en wittewijnazijn. Rode pesto geeft een verfijnde smaak aan uw pasta's, kip, carpaccio, salades en mozzarella.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc Réserve Particulière A.C. Alsace Wolfberger Lekkere witte wijn met aroma's van rijp fruit en bloemen. Zijn smaak is rond en fijn. Wijn Tarapaca Sauvignon Blanc D.O. Maipo Valley Chili