- Bewaar

- Bewaar
Spinazietaart met ham en kruidenkaas
Onze drankensuggesties
Wijn Rosé de Rasiguères A.O.P Côtes du Roussillon In de wijngaard van Roussillon, tussen de Middellandse Zee en de Pyreneeën, ligt de geboortegrond van deze droge en fruitige rosé met lichtkruidige toetsen. Wijn Les Sarmentelles A.O.P Beaujolais Villages Het einde van de wijnoogst wordt in Beaujeu gevierd tijdens het wijnfeest van de Sarmentelles. In deze cuvée proeft u al het lekkere van de gamaydruif: aangenaam rood fruit en veel frisheid.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rol het bladerdeegvel samen met het bakpapier uit.
-
Snipper het bieslook fijn en roer door de kruidenkaas.
-
Voeg de dille en wat peper toe.
-
Klop de eieren los met de room. Kruid met het paprikapoeder, tijm, peper en zout.
-
Snij de ham in reepjes of blokjes.
-
Snij de kerstomaatjes in 2.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 200 °C.
-
Leg ondertussen het uitgerolde bladerdeeg met het bakpapier in een taartvorm (Ø 28 cm) en prik er enkele keren in met een vork.
-
Verdeel de diepgevroren spinazie over de bodem, strooi de ham erover en wissel af met de kruidenkaas.
-
Overgiet met het eimengsel en versier met de halve kerstomaatjes (snijvlak naar boven).
-
Bak de taart 45 à 55 min. in de voorverwarmde oven, tot ze in het midden niet meer vloeibaar is (als u er met een mes in steekt, moet het er droog uitkomen).
-
Afwerking:
-
Dien warm, lauw of koud op met een gemengde sla met scheutjes en tomaten. Als warm voorgerecht is deze spinazietaart goed voor 8 personen.
Onze drankensuggesties
Wijn Rosé de Rasiguères A.O.P Côtes du Roussillon In de wijngaard van Roussillon, tussen de Middellandse Zee en de Pyreneeën, ligt de geboortegrond van deze droge en fruitige rosé met lichtkruidige toetsen. Wijn Les Sarmentelles A.O.P Beaujolais Villages Het einde van de wijnoogst wordt in Beaujeu gevierd tijdens het wijnfeest van de Sarmentelles. In deze cuvée proeft u al het lekkere van de gamaydruif: aangenaam rood fruit en veel frisheid.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rol het bladerdeegvel samen met het bakpapier uit.
-
Snipper het bieslook fijn en roer door de kruidenkaas.
-
Voeg de dille en wat peper toe.
-
Klop de eieren los met de room. Kruid met het paprikapoeder, tijm, peper en zout.
-
Snij de ham in reepjes of blokjes.
-
Snij de kerstomaatjes in 2.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 200 °C.
-
Leg ondertussen het uitgerolde bladerdeeg met het bakpapier in een taartvorm (Ø 28 cm) en prik er enkele keren in met een vork.
-
Verdeel de diepgevroren spinazie over de bodem, strooi de ham erover en wissel af met de kruidenkaas.
-
Overgiet met het eimengsel en versier met de halve kerstomaatjes (snijvlak naar boven).
-
Bak de taart 45 à 55 min. in de voorverwarmde oven, tot ze in het midden niet meer vloeibaar is (als u er met een mes in steekt, moet het er droog uitkomen).
-
Afwerking:
-
Dien warm, lauw of koud op met een gemengde sla met scheutjes en tomaten. Als warm voorgerecht is deze spinazietaart goed voor 8 personen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Rosé de Rasiguères A.O.P Côtes du Roussillon In de wijngaard van Roussillon, tussen de Middellandse Zee en de Pyreneeën, ligt de geboortegrond van deze droge en fruitige rosé met lichtkruidige toetsen. Wijn Les Sarmentelles A.O.P Beaujolais Villages Het einde van de wijnoogst wordt in Beaujeu gevierd tijdens het wijnfeest van de Sarmentelles. In deze cuvée proeft u al het lekkere van de gamaydruif: aangenaam rood fruit en veel frisheid.