- Bewaar

- Bewaar
Spinazietaart met spiegelei
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Hardys 'Stamp Of Australia' Shiraz-Cabernet Sauvignon Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes uit de tomaten en snij het vruchtvlees in dunne schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 185 °C.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het knoflook glazig. Voeg de spinazie toe en laat op een matig vuur slinken. Laat afkoelen en kruid met peper en zout.
-
Rol de vellen bladerdeeg met het bakpapier uit op een bakplaat. Snij de vellen in 2 als ze er niet volledig op geraken. Leg de 4 helften met de snijkant tegen de rand van de bakplaat. Prik er met een vork enkele gaatjes in.
-
Verdeel de afgekoelde spinazie en de schijfjes tomaat over de (halve) taartvormen en bestrooi met de mozzarella. Breek over elke helft voorzichtig een ei.
-
Vouw de bolle rand van de vellen bladerdeeg om en bestrijk met 1 eetl. olijfolie.
-
Bak 30 à 35 min. in de voorverwarmde oven.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in stukken. Hak 100 g spinazie grof. 2 Kook de aardappel ± 20 min. in een bodempje water. Voeg de laatste 5 min. de spinazie toe. 3 Kook 1 ei ± 10 min. hard in kokend water. Giet af en spoel onder koud water. Pel het ei en snij in 2. 4 Mix de aardappelen, de spinazie een half hardgekookt ei fijn met 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Hardys 'Stamp Of Australia' Shiraz-Cabernet Sauvignon Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes uit de tomaten en snij het vruchtvlees in dunne schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 185 °C.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het knoflook glazig. Voeg de spinazie toe en laat op een matig vuur slinken. Laat afkoelen en kruid met peper en zout.
-
Rol de vellen bladerdeeg met het bakpapier uit op een bakplaat. Snij de vellen in 2 als ze er niet volledig op geraken. Leg de 4 helften met de snijkant tegen de rand van de bakplaat. Prik er met een vork enkele gaatjes in.
-
Verdeel de afgekoelde spinazie en de schijfjes tomaat over de (halve) taartvormen en bestrooi met de mozzarella. Breek over elke helft voorzichtig een ei.
-
Vouw de bolle rand van de vellen bladerdeeg om en bestrijk met 1 eetl. olijfolie.
-
Bak 30 à 35 min. in de voorverwarmde oven.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in stukken. Hak 100 g spinazie grof. 2 Kook de aardappel ± 20 min. in een bodempje water. Voeg de laatste 5 min. de spinazie toe. 3 Kook 1 ei ± 10 min. hard in kokend water. Giet af en spoel onder koud water. Pel het ei en snij in 2. 4 Mix de aardappelen, de spinazie een half hardgekookt ei fijn met 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Hardys 'Stamp Of Australia' Shiraz-Cabernet Sauvignon Australië