- Bewaar

- Bewaar
Spinnenwebben
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de olijven in 2.
-
Maak 14 rondjes (Ø 7 cm) van het pizzadeeg (steek ze uit met een inox ring of een glas).
-
Snij de rest van het deeg in heel fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Verdeel de passata over de deegrondjes en kruid met de oregano, peper en zout.
-
Vorm spinnenwebben op de passata met de geraspte kaas. Leg in het midden van de webben een halve olijf (het lijfje van de spin). Leg 8 reepjes deeg rond de olijven als pootjes.
-
Plaats de minipizza's met het bakpapier op een ovenplaat en zet 15 à 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de olijven in 2.
-
Maak 14 rondjes (Ø 7 cm) van het pizzadeeg (steek ze uit met een inox ring of een glas).
-
Snij de rest van het deeg in heel fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Verdeel de passata over de deegrondjes en kruid met de oregano, peper en zout.
-
Vorm spinnenwebben op de passata met de geraspte kaas. Leg in het midden van de webben een halve olijf (het lijfje van de spin). Leg 8 reepjes deeg rond de olijven als pootjes.
-
Plaats de minipizza's met het bakpapier op een ovenplaat en zet 15 à 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.