- Bewaar

- Bewaar
Stoofpot van konijn met champignons en verse kruiden
Onze drankensuggesties
Bier Moinette Blond
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui en de knoflookteentjes fijn.
-
Snipper de verse kruiden fijn (behalve de tijm).
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie en smelt de boter in een grote kookpot. Bak de konijnenbouten aan alle kanten goudbruin.
-
Voeg de fijngesnipperde ui en het knoflook toe en laat 2 min. stoven.
-
Giet het bier er voorzichtig langs de rand van de kookpot bij en voeg het blaadje laurier, de tijm en de mosterd toe. Kruid naar smaak met peper en zout en laat 20 min. afgedekt sudderen.
-
Strooi de verse kruiden over de stoofpot en voeg de fijngesneden champignons toe. Laat 25 min. afgedekt verder sudderen. Leng indien nodig aan met water.
-
Haal het takje tijm en het laurierblaadje eruit en bind met instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de stoofpot met konijn over de borden en lepel er de saus rond. Geef er aardappelpuree met rucola bij en eventueel gestoofde wortelen.
Onze drankensuggesties
Bier Moinette Blond
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui en de knoflookteentjes fijn.
-
Snipper de verse kruiden fijn (behalve de tijm).
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie en smelt de boter in een grote kookpot. Bak de konijnenbouten aan alle kanten goudbruin.
-
Voeg de fijngesnipperde ui en het knoflook toe en laat 2 min. stoven.
-
Giet het bier er voorzichtig langs de rand van de kookpot bij en voeg het blaadje laurier, de tijm en de mosterd toe. Kruid naar smaak met peper en zout en laat 20 min. afgedekt sudderen.
-
Strooi de verse kruiden over de stoofpot en voeg de fijngesneden champignons toe. Laat 25 min. afgedekt verder sudderen. Leng indien nodig aan met water.
-
Haal het takje tijm en het laurierblaadje eruit en bind met instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de stoofpot met konijn over de borden en lepel er de saus rond. Geef er aardappelpuree met rucola bij en eventueel gestoofde wortelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Moinette Blond