- Bewaar

- Bewaar
Tagliatelle all'arrabbiata met chipolata
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Dama de Toro Tempranillo Barrel Aged D.O. Toro - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Rasp de parmezaan.
-
Snij elke chipolata in 4 schuine stukken.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de stukjes chipolata ± 6 min. Zet opzij.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het fijngesnipperde knoflook glazig. Voeg de diepgevroren groenteblokjes toe en laat even stoven. Kruid met peper en de Italiaanse kruidenmix.
-
Doe ondertussen de arrabbiatasaus en de stukjes chipolata bij de groenten en laat 10 min. sudderen. Voeg op het einde de room toe en roer goed.
-
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Giet de tagliatelle af en roer er de saus onmiddellijk onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de tagliatelle over diepe borden en bestrooi met de geraspte parmezaan.
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Dama de Toro Tempranillo Barrel Aged D.O. Toro - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Rasp de parmezaan.
-
Snij elke chipolata in 4 schuine stukken.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de stukjes chipolata ± 6 min. Zet opzij.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het fijngesnipperde knoflook glazig. Voeg de diepgevroren groenteblokjes toe en laat even stoven. Kruid met peper en de Italiaanse kruidenmix.
-
Doe ondertussen de arrabbiatasaus en de stukjes chipolata bij de groenten en laat 10 min. sudderen. Voeg op het einde de room toe en roer goed.
-
Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Giet de tagliatelle af en roer er de saus onmiddellijk onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de tagliatelle over diepe borden en bestrooi met de geraspte parmezaan.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Dama de Toro Tempranillo Barrel Aged D.O. Toro - Spanje