Tagliatelle all'arrabbiata met chipolata
Tagliatelle all'arrabbiata met chipolata

Tagliatelle all'arrabbiata met chipolata

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 693 kcal
Vet 26 g
Koolhydraat 72.5 g
Eiwit 39.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snipper het knoflook fijn.

  4. Rasp de parmezaan.

  5. Snij elke chipolata in 4 schuine stukken.

  6. Bereiding:
  7. Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de stukjes chipolata ± 6 min. Zet opzij.

  8. Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het fijngesnipperde knoflook glazig. Voeg de diepgevroren groenteblokjes toe en laat even stoven. Kruid met peper en de Italiaanse kruidenmix.

  9. Doe ondertussen de arrabbiatasaus en de stukjes chipolata bij de groenten en laat 10 min. sudderen. Voeg op het einde de room toe en roer goed.

  10. Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

  11. Giet de tagliatelle af en roer er de saus onmiddellijk onder.

  12. Afwerking:
  13. Verdeel de tagliatelle over diepe borden en bestrooi met de geraspte parmezaan.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snipper het knoflook fijn.

  4. Rasp de parmezaan.

  5. Snij elke chipolata in 4 schuine stukken.

  6. Bereiding:
  7. Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de stukjes chipolata ± 6 min. Zet opzij.

  8. Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het fijngesnipperde knoflook glazig. Voeg de diepgevroren groenteblokjes toe en laat even stoven. Kruid met peper en de Italiaanse kruidenmix.

  9. Doe ondertussen de arrabbiatasaus en de stukjes chipolata bij de groenten en laat 10 min. sudderen. Voeg op het einde de room toe en roer goed.

  10. Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

  11. Giet de tagliatelle af en roer er de saus onmiddellijk onder.

  12. Afwerking:
  13. Verdeel de tagliatelle over diepe borden en bestrooi met de geraspte parmezaan.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 693 kcal
Vet 26 g
Koolhydraat 72.5 g
Eiwit 39.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Dama de Toro Tempranillo Barrel Aged D.O. Toro - Spanje

Bekijk het recept digitaal