Tortellini met champignons, paprika en maïspesto
Tortellini met champignons, paprika en maïspesto

Tortellini met champignons, paprika en maïspesto

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 558 kcal
Vet 25.2 g
Verzadigd vet 5.9 g
Koolhydraat 61.1 g
Suiker 9.5 g
Vezel 10.2 g
Eiwit 16.3 g
Zout 2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne reepjes.

  4. Snij de ui in fijne reepjes.

  5. Bereiding:
  6. Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui glazig. Voeg de champignons en de paprika's toe en laat nog 15 min. bakken. Kruid met peper en zout.

  7. Kook de tortellini gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Voeg de maïspesto toe en meng goed.

  8. Meng de groenten onder de pasta.

  9. Afwerking:
  10. Werk af met enkele blaadjes basilicum.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne reepjes.

  4. Snij de ui in fijne reepjes.

  5. Bereiding:
  6. Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui glazig. Voeg de champignons en de paprika's toe en laat nog 15 min. bakken. Kruid met peper en zout.

  7. Kook de tortellini gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Voeg de maïspesto toe en meng goed.

  8. Meng de groenten onder de pasta.

  9. Afwerking:
  10. Werk af met enkele blaadjes basilicum.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 558 kcal
Vet 25.2 g
Verzadigd vet 5.9 g
Koolhydraat 61.1 g
Suiker 9.5 g
Vezel 10.2 g
Eiwit 16.3 g
Zout 2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Brugse Zot Blond bier Wijn Caprice des Anges Grain de Gris I.G.P. Vallée du Paradis

Bekijk het recept digitaal