- Bewaar

- Bewaar
Tortellini met champignons, paprika en maïspesto
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Blond bier Wijn Caprice des Anges Grain de Gris I.G.P. Vallée du Paradis
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne reepjes.
-
Snij de ui in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui glazig. Voeg de champignons en de paprika's toe en laat nog 15 min. bakken. Kruid met peper en zout.
-
Kook de tortellini gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Voeg de maïspesto toe en meng goed.
-
Meng de groenten onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Werk af met enkele blaadjes basilicum.
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Blond bier Wijn Caprice des Anges Grain de Gris I.G.P. Vallée du Paradis
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne reepjes.
-
Snij de ui in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui glazig. Voeg de champignons en de paprika's toe en laat nog 15 min. bakken. Kruid met peper en zout.
-
Kook de tortellini gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Voeg de maïspesto toe en meng goed.
-
Meng de groenten onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Werk af met enkele blaadjes basilicum.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugse Zot Blond bier Wijn Caprice des Anges Grain de Gris I.G.P. Vallée du Paradis