- Bewaar

- Bewaar
Tortellini met courgette
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Rasp de parmezaan.
-
Snij de ongeschilde courgette in blokjes.
-
Hak het knoflook fijn.
-
Snipper de blaadjes van de rozemarijn fijn.
-
Hak de rucola grof.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de tortellini met kaas gaar in ongezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, laat uitlekken en snij in stukjes.
-
Verhit intussen 1 koffiel. olijfolie in een kookpot en stoof de courgetteblokjes en het knoflook 5 min. Meng er de rozemarijn onder en laat 5 min. stoven. Laat er de rucola in slinken.
-
Roer de ricotta, de room, de parmezaan, de tortellini en zwarte peper onder de groenten. Vet een ovenschaal in met 1/2 koffiel. olijfolie. Schep de pasta met groenten in de ovenschaal en strooi er 1 eetl. geraspte mozzarella en de pijnboompitten over.
-
Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Rasp de parmezaan.
-
Snij de ongeschilde courgette in blokjes.
-
Hak het knoflook fijn.
-
Snipper de blaadjes van de rozemarijn fijn.
-
Hak de rucola grof.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de tortellini met kaas gaar in ongezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, laat uitlekken en snij in stukjes.
-
Verhit intussen 1 koffiel. olijfolie in een kookpot en stoof de courgetteblokjes en het knoflook 5 min. Meng er de rozemarijn onder en laat 5 min. stoven. Laat er de rucola in slinken.
-
Roer de ricotta, de room, de parmezaan, de tortellini en zwarte peper onder de groenten. Vet een ovenschaal in met 1/2 koffiel. olijfolie. Schep de pasta met groenten in de ovenschaal en strooi er 1 eetl. geraspte mozzarella en de pijnboompitten over.
-
Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.