- Bewaar

- Bewaar
Tortellini prosciutto met ricotta en erwten
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Stoof de rucola heel even in de olijfolie.
-
Scheur de mozzarella in stukjes en rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Kook intussen de tortellini in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg 2 min. voor het einde van de gaartijd de erwten toe en giet af.
-
Maak de bechamelsaus: smelt de boter en roer er de bloem onder. Voeg de melk toe en roer goed om klonters te vermijden. Laat doorkoken tot de saus wat indikt. Kruid met zwarte peper en zout en voeg de ricotta, parmezaan en de rucola toe. Meng er de tortellini en erwten onder.
-
Schep in een ovenschotel en verdeel er de stukjes mozzarella over. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven tot de bovenkant mooi goudbruin is
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Stoof de rucola heel even in de olijfolie.
-
Scheur de mozzarella in stukjes en rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Kook intussen de tortellini in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg 2 min. voor het einde van de gaartijd de erwten toe en giet af.
-
Maak de bechamelsaus: smelt de boter en roer er de bloem onder. Voeg de melk toe en roer goed om klonters te vermijden. Laat doorkoken tot de saus wat indikt. Kruid met zwarte peper en zout en voeg de ricotta, parmezaan en de rucola toe. Meng er de tortellini en erwten onder.
-
Schep in een ovenschotel en verdeel er de stukjes mozzarella over. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven tot de bovenkant mooi goudbruin is
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Abdijbier