- Bewaar

- Bewaar
Tournedos met frietjes, champignonsaus en witloofslaatje
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Château Roc de Canon A.O.P. Fronsac
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de rest in fijne repen.
-
Snij de ongeschilde peer in fijne reepjes.
-
Scheur de oesterzwammen in reepjes.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en stoof de sjalot en het knoflook 1 min. Voeg de champignons met kruiden en de oesterzwammen toe en bak 4 à 5 min. goudbruin op een hoog vuur.
-
Bestrooi met de bloem en bak 1 min. mee. Voeg de room toe en laat even al roerend indikken. Kruid met peper en zout.
-
Smelt intussen 2 eetl. boter in een braadpan en bak de tournedos aan beide kanten goudbruin op een hoog vuur. Zet het vuur lager en bak het vlees verder naar smaak. Kruid met peper en zout.
-
Bak de frietjes goudbruin (instructies: zie verpakking).
-
Meng het witloof en de peer onder de slamix. Werk af met de walnootpitten.
-
Afwerking:
-
Serveer de frietjes met de tournedos, de champignonsaus en het slaatje. Geef er de vinaigrette bij.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Château Roc de Canon A.O.P. Fronsac
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de rest in fijne repen.
-
Snij de ongeschilde peer in fijne reepjes.
-
Scheur de oesterzwammen in reepjes.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en stoof de sjalot en het knoflook 1 min. Voeg de champignons met kruiden en de oesterzwammen toe en bak 4 à 5 min. goudbruin op een hoog vuur.
-
Bestrooi met de bloem en bak 1 min. mee. Voeg de room toe en laat even al roerend indikken. Kruid met peper en zout.
-
Smelt intussen 2 eetl. boter in een braadpan en bak de tournedos aan beide kanten goudbruin op een hoog vuur. Zet het vuur lager en bak het vlees verder naar smaak. Kruid met peper en zout.
-
Bak de frietjes goudbruin (instructies: zie verpakking).
-
Meng het witloof en de peer onder de slamix. Werk af met de walnootpitten.
-
Afwerking:
-
Serveer de frietjes met de tournedos, de champignonsaus en het slaatje. Geef er de vinaigrette bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Château Roc de Canon A.O.P. Fronsac