- Bewaar

- Bewaar
Tournedos met tijmcrumble en mosterdsaus
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Château Larose-Trintaudon A.O.P Haut-Médoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(2 min.)
-
Rits de blaadjes van de tijmtakjes: u hebt 2 eetl. nodig.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de tournedos 1 min. aan elke kant op een hevig vuur. Kruid met peper en zout.
-
Leg ze in een ovenschaal. Meng de tijmblaadjes met 2 eetl. mosterd en het paneermeel. Bestrijk er de bovenkant van het vlees mee. Verdeel het braadvet over de tournedos (indien nodig, besprenkel lichtjes met olijfolie).
-
Gril de tournedos 3 min. onder de voorverwarmde grill..
-
Maak intussen de saus: schraap de braadresten in de braadpan los met de bouillon. Voeg 1 eetl. mosterd toe en laat even doorkoken. Haal van het vuur en klop er de boter in klontjes door.
-
Afwerking:
-
Lepel de saus over de tournedos en serveer met puree of kroketjes en gestoofde boontjes of wortelen.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Château Larose-Trintaudon A.O.P Haut-Médoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(2 min.)
-
Rits de blaadjes van de tijmtakjes: u hebt 2 eetl. nodig.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de tournedos 1 min. aan elke kant op een hevig vuur. Kruid met peper en zout.
-
Leg ze in een ovenschaal. Meng de tijmblaadjes met 2 eetl. mosterd en het paneermeel. Bestrijk er de bovenkant van het vlees mee. Verdeel het braadvet over de tournedos (indien nodig, besprenkel lichtjes met olijfolie).
-
Gril de tournedos 3 min. onder de voorverwarmde grill..
-
Maak intussen de saus: schraap de braadresten in de braadpan los met de bouillon. Voeg 1 eetl. mosterd toe en laat even doorkoken. Haal van het vuur en klop er de boter in klontjes door.
-
Afwerking:
-
Lepel de saus over de tournedos en serveer met puree of kroketjes en gestoofde boontjes of wortelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Château Larose-Trintaudon A.O.P Haut-Médoc