- Bewaar

- Bewaar
Trifle van perzik met speculaas
Onze drankensuggesties
Wijn Gewurztraminer `Réserve' A.O.P. Alsace Caves de Bennwihr (Witte wijn)
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Ontpit 3 perziken en snij in kleine gelijke stukken.
-
Snij de helft van de vierde perzik in 4 dikke halvemanen en de andere helft in blokjes voor de versiering.
-
Verkruimel de speculaas.
-
Klop de mascarpone los met de vlierbloesemsiroop.
-
Bereiding:
-
Verdeel 1/3 van de stukjes perzik over 4 hoge glazen.
-
Giet de mascarponemengeling over de perzikstukjes. 3. Verdeel opnieuw 1/3 van de stukjes perzik over de mascarpone.
-
Strooi de verkruimelde speculaas in de glaasjes.
-
Leg er een laatste laagje perzikstukjes op en verdeel er de crème anglaise over.
-
Afwerking:
-
Versier de glazen met de blokjes perzik en leg er een perzikmaantje op.
Onze drankensuggesties
Wijn Gewurztraminer `Réserve' A.O.P. Alsace Caves de Bennwihr (Witte wijn)
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Ontpit 3 perziken en snij in kleine gelijke stukken.
-
Snij de helft van de vierde perzik in 4 dikke halvemanen en de andere helft in blokjes voor de versiering.
-
Verkruimel de speculaas.
-
Klop de mascarpone los met de vlierbloesemsiroop.
-
Bereiding:
-
Verdeel 1/3 van de stukjes perzik over 4 hoge glazen.
-
Giet de mascarponemengeling over de perzikstukjes. 3. Verdeel opnieuw 1/3 van de stukjes perzik over de mascarpone.
-
Strooi de verkruimelde speculaas in de glaasjes.
-
Leg er een laatste laagje perzikstukjes op en verdeel er de crème anglaise over.
-
Afwerking:
-
Versier de glazen met de blokjes perzik en leg er een perzikmaantje op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Gewurztraminer `Réserve' A.O.P. Alsace Caves de Bennwihr (Witte wijn)