- Bewaar

- Bewaar
Varkensgebraad met rozijntjes en worteltjes
Onze drankensuggesties
Wijn Saint-Amour A.C. Thorin Een uitgelezen wijn voor een romantisch etentje bij kaarslicht. Deze saint-amour heeft een heerlijk boeket en een aangenaam soepele en fruitige smaak. Wijn Monica di Sardegna D.O.C. Cantina Santadi Italië Rode wijn uit Sardinië, van de plaatselijke monicadruif. Die levert een intense wijn met een verleidelijk boeket.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortelen in fijne staafjes.
-
Snij de sjalot in ringen.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. boter in een hoge braadpan en bak het vlees aan alle zijden goudbruin. Kruid met peper en zout, voeg het halve bouillonblokje toe en giet er de witte wijn bij.
-
Voeg de sjalotringen, de wortelstaafjes en de rozijntjes toe, dek af en laat 45 min. verder bakken op een zacht vuur.
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm.
-
Zet het vuur hoger en voeg de uienkonfijt toe. Laat even goed doorkoken en bind lichtjes met instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in sneetjes en geef er de saus bij. Dien op met kroketjes en warme babypeertjes of met oven-aardappeltjes en een fris slaatje.
Onze drankensuggesties
Wijn Saint-Amour A.C. Thorin Een uitgelezen wijn voor een romantisch etentje bij kaarslicht. Deze saint-amour heeft een heerlijk boeket en een aangenaam soepele en fruitige smaak. Wijn Monica di Sardegna D.O.C. Cantina Santadi Italië Rode wijn uit Sardinië, van de plaatselijke monicadruif. Die levert een intense wijn met een verleidelijk boeket.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortelen in fijne staafjes.
-
Snij de sjalot in ringen.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. boter in een hoge braadpan en bak het vlees aan alle zijden goudbruin. Kruid met peper en zout, voeg het halve bouillonblokje toe en giet er de witte wijn bij.
-
Voeg de sjalotringen, de wortelstaafjes en de rozijntjes toe, dek af en laat 45 min. verder bakken op een zacht vuur.
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm.
-
Zet het vuur hoger en voeg de uienkonfijt toe. Laat even goed doorkoken en bind lichtjes met instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in sneetjes en geef er de saus bij. Dien op met kroketjes en warme babypeertjes of met oven-aardappeltjes en een fris slaatje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Saint-Amour A.C. Thorin Een uitgelezen wijn voor een romantisch etentje bij kaarslicht. Deze saint-amour heeft een heerlijk boeket en een aangenaam soepele en fruitige smaak. Wijn Monica di Sardegna D.O.C. Cantina Santadi Italië Rode wijn uit Sardinië, van de plaatselijke monicadruif. Die levert een intense wijn met een verleidelijk boeket.