- Bewaar

- Bewaar
Varkensgebraad met witloof in de oven
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Abdijbier Wijn Dama de Toro Tempranillo Barrel Aged D.O. Toro - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de harde kern uit de witloofstronken en snij in de lengte in 4 of 6 stukken.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de champignons in 4.
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak het varkensgebraad aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Schik in een ovenschaal samen met de krielaardappelen en zet 20 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven.
-
Verdeel de stukken witloof en het fijngesnipperde knoflook over de ovenschaal en besprenkel met 3 eetl. olijfolie. Kruid met het blaadje laurier, de tijm, peper en zout. Zet opnieuw 15 min. in de oven. Voeg de champignons toe en zet nog 15 min. in de oven.
-
Verhit ondertussen de vleesbouillon in een steelpannetje en meng er de mosterd onder. Bind lichtjes met instantsausbinder.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Abdijbier Wijn Dama de Toro Tempranillo Barrel Aged D.O. Toro - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de harde kern uit de witloofstronken en snij in de lengte in 4 of 6 stukken.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de champignons in 4.
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak het varkensgebraad aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Schik in een ovenschaal samen met de krielaardappelen en zet 20 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven.
-
Verdeel de stukken witloof en het fijngesnipperde knoflook over de ovenschaal en besprenkel met 3 eetl. olijfolie. Kruid met het blaadje laurier, de tijm, peper en zout. Zet opnieuw 15 min. in de oven. Voeg de champignons toe en zet nog 15 min. in de oven.
-
Verhit ondertussen de vleesbouillon in een steelpannetje en meng er de mosterd onder. Bind lichtjes met instantsausbinder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Abdijbier Wijn Dama de Toro Tempranillo Barrel Aged D.O. Toro - Spanje