- Bewaar

- Bewaar
Varkensmignonette met gnocchi in de oven
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Chianti D.O.C.G. 'Sensi' Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min. + 25 min. in de oven
-
Snipper de ui en de platte peterselie fijn. Snij de prei in ringen en de champignons in stukjes.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Kook de gnocchi in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt 1 el boter in een pan en stoof de prei 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen de helft van de olijfolie in een kookpot en bak de ui glazig. Voeg de champignons toe en laat nog 10 min. stoven op een zacht vuur. Kruid met peper.
-
Giet de room over de champignons en verkruimel er het bouillonblokje bij. Voeg de platte peterselie toe, roer goed en laat de saus indikken op een zacht vuur.
-
Vet een ovenschaal in met de rest van de boter en schep er de prei en de gnocchi in. Verdeel er de champignonsaus over en bestrooi met de geraspte kaas. Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de varkensmignonettes 5 min. aan elke kant. Haal uit de pan en hou warm. Giet het vet weg en schraap de braadresten los met een beetje water. Laat even inkoken op een hoog vuur.
-
Verdeel de gnocchi met champignonsaus over de borden en leg er de varkensmignonettes bij. Lepel er de braadjus over.
Baby eet mee (+6M)
Door de ingrediënten in de bereidingswijze licht aan te passen kan u het recept hierboven tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. Bereiding (20 min.) 1. Kook 120 g prei samen met 20 g gnocchi 15 min. in kokend water. 2. Doe er 15 g varkensmignonette bij en voeg de laatste 5 min. de blaadjes van 1 takje platte peterselie toe. Giet af. 3. Mix alles en voeg 1 koffiel. plantaardige olie toe.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Chianti D.O.C.G. 'Sensi' Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min. + 25 min. in de oven
-
Snipper de ui en de platte peterselie fijn. Snij de prei in ringen en de champignons in stukjes.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Kook de gnocchi in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt 1 el boter in een pan en stoof de prei 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen de helft van de olijfolie in een kookpot en bak de ui glazig. Voeg de champignons toe en laat nog 10 min. stoven op een zacht vuur. Kruid met peper.
-
Giet de room over de champignons en verkruimel er het bouillonblokje bij. Voeg de platte peterselie toe, roer goed en laat de saus indikken op een zacht vuur.
-
Vet een ovenschaal in met de rest van de boter en schep er de prei en de gnocchi in. Verdeel er de champignonsaus over en bestrooi met de geraspte kaas. Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de varkensmignonettes 5 min. aan elke kant. Haal uit de pan en hou warm. Giet het vet weg en schraap de braadresten los met een beetje water. Laat even inkoken op een hoog vuur.
-
Verdeel de gnocchi met champignonsaus over de borden en leg er de varkensmignonettes bij. Lepel er de braadjus over.
Baby eet mee (+6M)
Door de ingrediënten in de bereidingswijze licht aan te passen kan u het recept hierboven tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. Bereiding (20 min.) 1. Kook 120 g prei samen met 20 g gnocchi 15 min. in kokend water. 2. Doe er 15 g varkensmignonette bij en voeg de laatste 5 min. de blaadjes van 1 takje platte peterselie toe. Giet af. 3. Mix alles en voeg 1 koffiel. plantaardige olie toe.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Chianti D.O.C.G. 'Sensi' Toscana - Italië