- Bewaar

- Bewaar
Varkensmignonnette met spinazie
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Nages 2010 A.O.P. Costières de Nîmes Cuvée Diane
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de varkensmignonnettes 4 à 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Pers ondertussen het knoflookteentje. Verhit 1 eetl. olijfolie, doe er het geperste knoflook bij, roer goed en voeg de spinazie toe. Roerbak 4 à 5 min. en breng op smaak met peper en zout.
-
Leg het vlees op een bord en hou het warm. Giet 2 dl warm water in de pan en maak de braadresten los. Voeg het Sausketeltje toe en roer tot de saus kookt. Laat 1 min. doorkoken, zet het vuur uit, voeg de room toe en roer.
-
Afwerking:
-
Leg een varkensmignonnette op elk bord en giet er wat saus over. Schik er de spinazie naast en dien op met gekookte aardappelen.
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Nages 2010 A.O.P. Costières de Nîmes Cuvée Diane
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de varkensmignonnettes 4 à 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Pers ondertussen het knoflookteentje. Verhit 1 eetl. olijfolie, doe er het geperste knoflook bij, roer goed en voeg de spinazie toe. Roerbak 4 à 5 min. en breng op smaak met peper en zout.
-
Leg het vlees op een bord en hou het warm. Giet 2 dl warm water in de pan en maak de braadresten los. Voeg het Sausketeltje toe en roer tot de saus kookt. Laat 1 min. doorkoken, zet het vuur uit, voeg de room toe en roer.
-
Afwerking:
-
Leg een varkensmignonnette op elk bord en giet er wat saus over. Schik er de spinazie naast en dien op met gekookte aardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Nages 2010 A.O.P. Costières de Nîmes Cuvée Diane