- Bewaar

- Bewaar
Veenbessenbiscotti's met pistachenoten
Onze drankensuggesties
Wijn Muscat de Rivesaltes A.O.P.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Rasp de schil van de halve limoen.
-
Bereiding:
-
Klop de boter en de suiker met de kloppers van de mixer tot een luchtig mengsel.
-
Klop er één voor één de eieren goed onder.
-
Roer het amandelaroma en de limoenzeste onder het eimengsel.
-
Voeg 150 g bloem toe en meng goed. Spatel er de pistachenoten en de veenbessen onder.
-
Bestrooi de bodem van een mengkom met 1 koffiel. bloem en leg er het deeg in. Laat 30 min. opstijven in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 170 °C.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Haal het deeg uit de koelkast en strooi wat bloem op uw handen. Vorm een lange rol (20 cm) van het deeg en leg op de bakplaat.
-
Bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat volledig afkoelen. Verlaag de oventemperatuur tot 130 °C.
-
Snij de afgekoelde rol deeg in plakjes van 1 cm dik en verdeel over de bakplaat.
-
Bak de koekjes nog 30 min. in de warme oven.
-
Schakel de oven uit en laat de koekjes verder drogen in de oven tot die helemaal is afgekoeld.
-
Haal uit de oven en leg de koekjes met een spatel op een taartrooster. Laat volledig afkoelen.
Onze drankensuggesties
Wijn Muscat de Rivesaltes A.O.P.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Rasp de schil van de halve limoen.
-
Bereiding:
-
Klop de boter en de suiker met de kloppers van de mixer tot een luchtig mengsel.
-
Klop er één voor één de eieren goed onder.
-
Roer het amandelaroma en de limoenzeste onder het eimengsel.
-
Voeg 150 g bloem toe en meng goed. Spatel er de pistachenoten en de veenbessen onder.
-
Bestrooi de bodem van een mengkom met 1 koffiel. bloem en leg er het deeg in. Laat 30 min. opstijven in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 170 °C.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Haal het deeg uit de koelkast en strooi wat bloem op uw handen. Vorm een lange rol (20 cm) van het deeg en leg op de bakplaat.
-
Bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat volledig afkoelen. Verlaag de oventemperatuur tot 130 °C.
-
Snij de afgekoelde rol deeg in plakjes van 1 cm dik en verdeel over de bakplaat.
-
Bak de koekjes nog 30 min. in de warme oven.
-
Schakel de oven uit en laat de koekjes verder drogen in de oven tot die helemaal is afgekoeld.
-
Haal uit de oven en leg de koekjes met een spatel op een taartrooster. Laat volledig afkoelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Muscat de Rivesaltes A.O.P.