- Bewaar

- Bewaar
Veggiefajita met gele puntpaprika en halloumi
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn La Rosaline Grenache-Syrah I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
( 15min)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes.
-
Snij de ijsbergsla in dunne reepjes.
-
Snipper de rode uien fijn.
-
Meng de fajitakruiden onder de olijfolie.
-
Snij de halloumi in plakjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng de helft van de fajitakruiden onder de halloumi. Verdeel over een bakplaat met bakpapier.
-
Meng de rest van de fajitakruiden onder de paprikareepjes en de rode ui. Leg naast de halloumi op de bakplaat. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Leg de tortilla's de laatste 4 min. mee in de oven om op te warmen.
-
Schik de groenten en de halloumi in het midden van de tortilla's. Verdeel er de ijsbergsla over, schep er een beetje zure room, guacamole en fajitasaus op en bestrooi met de jalapeñopepers. Plooi de onderkant omhoog, rol strak op en serveer meteen.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn La Rosaline Grenache-Syrah I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
( 15min)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes.
-
Snij de ijsbergsla in dunne reepjes.
-
Snipper de rode uien fijn.
-
Meng de fajitakruiden onder de olijfolie.
-
Snij de halloumi in plakjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng de helft van de fajitakruiden onder de halloumi. Verdeel over een bakplaat met bakpapier.
-
Meng de rest van de fajitakruiden onder de paprikareepjes en de rode ui. Leg naast de halloumi op de bakplaat. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Leg de tortilla's de laatste 4 min. mee in de oven om op te warmen.
-
Schik de groenten en de halloumi in het midden van de tortilla's. Verdeel er de ijsbergsla over, schep er een beetje zure room, guacamole en fajitasaus op en bestrooi met de jalapeñopepers. Plooi de onderkant omhoog, rol strak op en serveer meteen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn La Rosaline Grenache-Syrah I.G.P. Pays d'Oc