Veggiefajita met gele puntpaprika en halloumi
Veggiefajita met gele puntpaprika en halloumi

Veggiefajita met gele puntpaprika en halloumi

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 798 kcal
Vet 50 g
Verzadigd vet 24 g
Koolhydraat 51.2 g
Suiker 15.7 g
Vezel 5.6 g
Eiwit 33 g
Zout 6.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. ( 15min)

  3. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes.

  4. Snij de ijsbergsla in dunne reepjes.

  5. Snipper de rode uien fijn.

  6. Meng de fajitakruiden onder de olijfolie.

  7. Snij de halloumi in plakjes.

  8. Bereiding:
  9. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  10. Meng de helft van de fajitakruiden onder de halloumi. Verdeel over een bakplaat met bakpapier.

  11. Meng de rest van de fajitakruiden onder de paprikareepjes en de rode ui. Leg naast de halloumi op de bakplaat. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.

  12. Leg de tortilla's de laatste 4 min. mee in de oven om op te warmen.

  13. Schik de groenten en de halloumi in het midden van de tortilla's. Verdeel er de ijsbergsla over, schep er een beetje zure room, guacamole en fajitasaus op en bestrooi met de jalapeñopepers. Plooi de onderkant omhoog, rol strak op en serveer meteen.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. ( 15min)

  3. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes.

  4. Snij de ijsbergsla in dunne reepjes.

  5. Snipper de rode uien fijn.

  6. Meng de fajitakruiden onder de olijfolie.

  7. Snij de halloumi in plakjes.

  8. Bereiding:
  9. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  10. Meng de helft van de fajitakruiden onder de halloumi. Verdeel over een bakplaat met bakpapier.

  11. Meng de rest van de fajitakruiden onder de paprikareepjes en de rode ui. Leg naast de halloumi op de bakplaat. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.

  12. Leg de tortilla's de laatste 4 min. mee in de oven om op te warmen.

  13. Schik de groenten en de halloumi in het midden van de tortilla's. Verdeel er de ijsbergsla over, schep er een beetje zure room, guacamole en fajitasaus op en bestrooi met de jalapeñopepers. Plooi de onderkant omhoog, rol strak op en serveer meteen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 798 kcal
Vet 50 g
Verzadigd vet 24 g
Koolhydraat 51.2 g
Suiker 15.7 g
Vezel 5.6 g
Eiwit 33 g
Zout 6.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn La Rosaline Grenache-Syrah I.G.P. Pays d'Oc

Bekijk het recept digitaal