- Bewaar

- Bewaar
Veggieloempia
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de rijst gaar (kooktijd: zie verpakking).
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de diepgevroren groentereepjes gedurende 5 min. Voeg de rijst toe en roer er de mascarpone onder. Kruid met peper en zout.
-
Roer er de uitgelekte maïs onder en het fijngesnipperd bieslook.
-
Leg het brickdeeg open en strijk in met 1/2 eetl. olijfolie, verdeel er de bereiding over en rol elk vel dicht tot een loempia. Plooi de uiteinden naar binnen en leg naast elkaar op een bakplaat.
-
Bak 15 à 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven. Draai tussendoor om.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de rijst gaar (kooktijd: zie verpakking).
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de diepgevroren groentereepjes gedurende 5 min. Voeg de rijst toe en roer er de mascarpone onder. Kruid met peper en zout.
-
Roer er de uitgelekte maïs onder en het fijngesnipperd bieslook.
-
Leg het brickdeeg open en strijk in met 1/2 eetl. olijfolie, verdeel er de bereiding over en rol elk vel dicht tot een loempia. Plooi de uiteinden naar binnen en leg naast elkaar op een bakplaat.
-
Bak 15 à 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven. Draai tussendoor om.