Veggieloempia
Veggieloempia

Veggieloempia

35 min.
Voorgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 278 kcal
Vet 10.6 g
Koolhydraat 38.9 g
Eiwit 5.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Kook de rijst gaar (kooktijd: zie verpakking).

  3. Bereiding:
  4. Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de diepgevroren groentereepjes gedurende 5 min. Voeg de rijst toe en roer er de mascarpone onder. Kruid met peper en zout.

  5. Roer er de uitgelekte maïs onder en het fijngesnipperd bieslook.

  6. Leg het brickdeeg open en strijk in met 1/2 eetl. olijfolie, verdeel er de bereiding over en rol elk vel dicht tot een loempia. Plooi de uiteinden naar binnen en leg naast elkaar op een bakplaat.

  7. Bak 15 à 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven. Draai tussendoor om.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Kook de rijst gaar (kooktijd: zie verpakking).

  3. Bereiding:
  4. Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de diepgevroren groentereepjes gedurende 5 min. Voeg de rijst toe en roer er de mascarpone onder. Kruid met peper en zout.

  5. Roer er de uitgelekte maïs onder en het fijngesnipperd bieslook.

  6. Leg het brickdeeg open en strijk in met 1/2 eetl. olijfolie, verdeel er de bereiding over en rol elk vel dicht tot een loempia. Plooi de uiteinden naar binnen en leg naast elkaar op een bakplaat.

  7. Bak 15 à 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven. Draai tussendoor om.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 278 kcal
Vet 10.6 g
Koolhydraat 38.9 g
Eiwit 5.6 g

Bekijk het recept digitaal