Verse fruitsalade met ricotta
Verse fruitsalade met ricotta

Verse fruitsalade met ricotta

20 min.
Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 264 kcal
Vet 8.1 g
Koolhydraat 35.2 g
Eiwit 8.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Rasp de schil van de halve citroen.

  3. Snij het seizoenfruit in kleine, gelijke stukjes en overgiet met de sinaasappellikeur.

  4. Bereiding:
  5. Mix de ricotta met de bloemsuiker tot een smeuïg mengsel.

  6. Meng de geraspte citroenschil, het vanillearoma en de kaneel onder het ricottamengsel.

  7. Afwerking:
  8. Schik het fruit in mooie cocktailglazen en verdeel er het ricottamengsel over. Bestrooi met chocoladevlokken.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Rasp de schil van de halve citroen.

  3. Snij het seizoenfruit in kleine, gelijke stukjes en overgiet met de sinaasappellikeur.

  4. Bereiding:
  5. Mix de ricotta met de bloemsuiker tot een smeuïg mengsel.

  6. Meng de geraspte citroenschil, het vanillearoma en de kaneel onder het ricottamengsel.

  7. Afwerking:
  8. Schik het fruit in mooie cocktailglazen en verdeel er het ricottamengsel over. Bestrooi met chocoladevlokken.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 264 kcal
Vet 8.1 g
Koolhydraat 35.2 g
Eiwit 8.9 g

Bekijk het recept digitaal