Virgin White Sangria
Virgin White Sangria

Virgin White Sangria

10 min.
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. ontdooitijd + 10 min.
  2. Laat de mango licht ontdooien.

  3. Snij de aardbeien in de lengte in 4. Snij de perzik in blokjes. Schil de kiwi, snij in de lengte in 4 en dan in stukjes.

  4. Doe de mango in een hoge maatbeker en mix tot puree. Doe samen met de vlierbloesem in een karaf en voeg het fruit en de helft van de ijsblokjes toe. Voeg de alcoholvrije wijn toe en meng goed.

  5. Doe in elk glas 2 ijsblokjes en giet de sangria in de glazen. Zorg dat er in elk glas fruit zit.

Tip
Makkelijk vooraf

Deze sangria kan je makkelijk vooraf maken. Snij alle stukjes fruit en doe ze samen met de vlierbloesemsiroop en de helft van het spuitwater in een karaf. Zet in de koelkast. Voeg het gemalen ijs en de rest van het spuitwater net voor het serveren toe.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. ontdooitijd + 10 min.
  2. Laat de mango licht ontdooien.

  3. Snij de aardbeien in de lengte in 4. Snij de perzik in blokjes. Schil de kiwi, snij in de lengte in 4 en dan in stukjes.

  4. Doe de mango in een hoge maatbeker en mix tot puree. Doe samen met de vlierbloesem in een karaf en voeg het fruit en de helft van de ijsblokjes toe. Voeg de alcoholvrije wijn toe en meng goed.

  5. Doe in elk glas 2 ijsblokjes en giet de sangria in de glazen. Zorg dat er in elk glas fruit zit.

Tip
Makkelijk vooraf

Deze sangria kan je makkelijk vooraf maken. Snij alle stukjes fruit en doe ze samen met de vlierbloesemsiroop en de helft van het spuitwater in een karaf. Zet in de koelkast. Voeg het gemalen ijs en de rest van het spuitwater net voor het serveren toe.

Bekijk het recept digitaal