- Bewaar

- Bewaar
Vispannetje van schar met groentesaus en puree
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
ontdooitijd + 30 min. + 10 min. in de oven
-
Laat de scharfiletrolletjes en de aardappelpuree afgedekt ontdooien. Dep de scharfiletrolletjes droog.
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Smelt intussen de boter in een steelpannetje en klop er de bloem onder. Laat even drogen op het vuur. Voeg het water en de visbouillon toe en roer tot een gladde saus. Voeg de diepgevroren groentereepjes toe en laat 5 min. opwarmen op een zacht vuur. Kruid met peper.
-
Snipper de peterselie fijn. Meng de room, de mosterd en de peterselie onder de groentesaus.
-
Meng de eidooier onder de puree en doe in een spuitzak.
-
Verdeel de visrolletjes over 1 helft van een ovenschaal of over 4 kleine schaaltjes. Spuit torentjes puree op de andere helft van de ovenschaal (of de kleine schaaltjes). Schep de groentesaus over de visrolletjes.
-
Bestrooi met het paneermeel en de parmezaan en zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
ontdooitijd + 30 min. + 10 min. in de oven
-
Laat de scharfiletrolletjes en de aardappelpuree afgedekt ontdooien. Dep de scharfiletrolletjes droog.
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Smelt intussen de boter in een steelpannetje en klop er de bloem onder. Laat even drogen op het vuur. Voeg het water en de visbouillon toe en roer tot een gladde saus. Voeg de diepgevroren groentereepjes toe en laat 5 min. opwarmen op een zacht vuur. Kruid met peper.
-
Snipper de peterselie fijn. Meng de room, de mosterd en de peterselie onder de groentesaus.
-
Meng de eidooier onder de puree en doe in een spuitzak.
-
Verdeel de visrolletjes over 1 helft van een ovenschaal of over 4 kleine schaaltjes. Spuit torentjes puree op de andere helft van de ovenschaal (of de kleine schaaltjes). Schep de groentesaus over de visrolletjes.
-
Bestrooi met het paneermeel en de parmezaan en zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier