Vispannetje van schar met groentesaus en puree
Vispannetje van schar met groentesaus en puree

Vispannetje van schar met groentesaus en puree

40 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 601 kcal
Energie 2515 kj
Vet 26.3 g
Verzadigd vet 15.1 g
Koolhydraat 53.2 g
Suiker 10.2 g
Vezel 10.6 g
Eiwit 32.4 g
Zout 3.4 g
natrium 1.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. ontdooitijd + 30 min. + 10 min. in de oven
  2. Laat de scharfiletrolletjes en de aardappelpuree afgedekt ontdooien. Dep de scharfiletrolletjes droog.

  3. Verwarm de oven voor op 220 °C.

  4. Smelt intussen de boter in een steelpannetje en klop er de bloem onder. Laat even drogen op het vuur. Voeg het water en de visbouillon toe en roer tot een gladde saus. Voeg de diepgevroren groentereepjes toe en laat 5 min. opwarmen op een zacht vuur. Kruid met peper.

  5. Snipper de peterselie fijn. Meng de room, de mosterd en de peterselie onder de groentesaus.

  6. Meng de eidooier onder de puree en doe in een spuitzak.

  7. Verdeel de visrolletjes over 1 helft van een ovenschaal of over 4 kleine schaaltjes. Spuit torentjes puree op de andere helft van de ovenschaal (of de kleine schaaltjes). Schep de groentesaus over de visrolletjes.

  8. Bestrooi met het paneermeel en de parmezaan en zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. ontdooitijd + 30 min. + 10 min. in de oven
  2. Laat de scharfiletrolletjes en de aardappelpuree afgedekt ontdooien. Dep de scharfiletrolletjes droog.

  3. Verwarm de oven voor op 220 °C.

  4. Smelt intussen de boter in een steelpannetje en klop er de bloem onder. Laat even drogen op het vuur. Voeg het water en de visbouillon toe en roer tot een gladde saus. Voeg de diepgevroren groentereepjes toe en laat 5 min. opwarmen op een zacht vuur. Kruid met peper.

  5. Snipper de peterselie fijn. Meng de room, de mosterd en de peterselie onder de groentesaus.

  6. Meng de eidooier onder de puree en doe in een spuitzak.

  7. Verdeel de visrolletjes over 1 helft van een ovenschaal of over 4 kleine schaaltjes. Spuit torentjes puree op de andere helft van de ovenschaal (of de kleine schaaltjes). Schep de groentesaus over de visrolletjes.

  8. Bestrooi met het paneermeel en de parmezaan en zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 601 kcal
Energie 2515 kj
Vet 26.3 g
Verzadigd vet 15.1 g
Koolhydraat 53.2 g
Suiker 10.2 g
Vezel 10.6 g
Eiwit 32.4 g
Zout 3.4 g
natrium 1.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier

Bekijk het recept digitaal