Vispapillot met mosterd en kastanjechampignons
Vispapillot met mosterd en kastanjechampignons

Vispapillot met mosterd en kastanjechampignons

40 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 219 kcal
Vet 10.8 g
Koolhydraat 4.6 g
Eiwit 22.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de champignons in schijfjes en verdeel ze over 4 grote vellen aluminiumfolie.

  3. Schik op elk bedje champignons een diepgevroren kabeljauwmignonnette en een zalmmignonnette. Kruid met peper en zout.

  4. Laat de kervel ontdooien en meng met de mosterd, de instantsausbinder en de witte wijn.

  5. Vouw de randen van de papillotten wat naar boven en verdeel er het mosterdmengsel over.

  6. Vouw de papillotten dicht en plaats op een matig warme barbecue gedurende 30 min.

  7. Afwerking:
  8. Serveer de papillotten met primeuraardappelen of rijst en een slaatje van prinsessenboontjes (zie recept `Slaatje van princessenboontjes').

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de champignons in schijfjes en verdeel ze over 4 grote vellen aluminiumfolie.

  3. Schik op elk bedje champignons een diepgevroren kabeljauwmignonnette en een zalmmignonnette. Kruid met peper en zout.

  4. Laat de kervel ontdooien en meng met de mosterd, de instantsausbinder en de witte wijn.

  5. Vouw de randen van de papillotten wat naar boven en verdeel er het mosterdmengsel over.

  6. Vouw de papillotten dicht en plaats op een matig warme barbecue gedurende 30 min.

  7. Afwerking:
  8. Serveer de papillotten met primeuraardappelen of rijst en een slaatje van prinsessenboontjes (zie recept `Slaatje van princessenboontjes').

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 219 kcal
Vet 10.8 g
Koolhydraat 4.6 g
Eiwit 22.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Vino Sentada Chardonnay-Torrontés Argentinië Partybox 3 L Aangenaam frisse en fruitige witte wijn met een expressieve neus van wit en exotisch fruit. In de mond is hij rond en elegant.

Bekijk het recept digitaal