- Bewaar

- Bewaar
Zalm met geitenkaaskorstje en zoet groenteduo
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc - D.O. Maipo Valley Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de diepgevroren zalmsteaks oppervlakkig ontdooien.
-
Snipper de lente-uitjes en de platte peterselie fijn.
-
Snij de ongeschilde rapen in 4 en daarna in dunne plakjes van 1/2 cm dik.
-
Snij de venkelknol in 4 en verwijder de harde kern. Snipper fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan. Roerbak de venkel en de rapen 2 min.
-
Bestrooi de groenten met de suiker. Overgiet met de appelazijn en de bouillon en voeg het laurierblaadje toe. Laat 25 min. stoven op een zacht vuur.
-
Hak intussen de hazelnoten fijn. Meng de geitenkaas met de fijngesnipperde lente-uitjes, de fijngehakte hazelnoten en de helft van de peterselie.
-
Bestrijk een ovenschaal met 1 eetl. olijfolie. Besmeer de bovenkant van de zalmsteaks met de geitenkaas. Leg ze in de ovenschaal en bak ± 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kruid de gestoofde raap en venkel naar smaak met zwarte peper en zout. Bestrooi met de rest van de peterselie.en zout. Bestrooi met de rest van de peterselie.
-
Afwerking:
-
Serveer de zalmsteaks met de gestoofde raap en venkel. Geef er krielaardappelen of rijst bij.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc - D.O. Maipo Valley Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de diepgevroren zalmsteaks oppervlakkig ontdooien.
-
Snipper de lente-uitjes en de platte peterselie fijn.
-
Snij de ongeschilde rapen in 4 en daarna in dunne plakjes van 1/2 cm dik.
-
Snij de venkelknol in 4 en verwijder de harde kern. Snipper fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan. Roerbak de venkel en de rapen 2 min.
-
Bestrooi de groenten met de suiker. Overgiet met de appelazijn en de bouillon en voeg het laurierblaadje toe. Laat 25 min. stoven op een zacht vuur.
-
Hak intussen de hazelnoten fijn. Meng de geitenkaas met de fijngesnipperde lente-uitjes, de fijngehakte hazelnoten en de helft van de peterselie.
-
Bestrijk een ovenschaal met 1 eetl. olijfolie. Besmeer de bovenkant van de zalmsteaks met de geitenkaas. Leg ze in de ovenschaal en bak ± 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kruid de gestoofde raap en venkel naar smaak met zwarte peper en zout. Bestrooi met de rest van de peterselie.en zout. Bestrooi met de rest van de peterselie.
-
Afwerking:
-
Serveer de zalmsteaks met de gestoofde raap en venkel. Geef er krielaardappelen of rijst bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc - D.O. Maipo Valley Chili