- Bewaar

- Bewaar
Zalm met ovengroenten en bearnaisesaus
Onze drankensuggesties
Wijn Haut-Poitou A.O.P. 'Koââ' Sauvignon Blanc Bier La Cambre Blond Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de limoen in 4 partjes.
-
Schik de ovengroenten en de diepgevroren zalm op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper en zout. Leg er de partjes limoen tussen.
-
Zet 25 min. in de voorverwarmde oven. Draai de zalm halverwege de baktijd om.
-
Kook intussen de tarwegraantjes in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verwarm de bearnaisesaus in een steelpan.
-
Verdeel de tarwegraantjes over de borden en schik er de groenten en een stuk zalm op. Besprenkel met wat sap van de geroosterde limoen en geef er de saus apart bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Haut-Poitou A.O.P. 'Koââ' Sauvignon Blanc Bier La Cambre Blond Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de limoen in 4 partjes.
-
Schik de ovengroenten en de diepgevroren zalm op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper en zout. Leg er de partjes limoen tussen.
-
Zet 25 min. in de voorverwarmde oven. Draai de zalm halverwege de baktijd om.
-
Kook intussen de tarwegraantjes in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verwarm de bearnaisesaus in een steelpan.
-
Verdeel de tarwegraantjes over de borden en schik er de groenten en een stuk zalm op. Besprenkel met wat sap van de geroosterde limoen en geef er de saus apart bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Haut-Poitou A.O.P. 'Koââ' Sauvignon Blanc Bier La Cambre Blond Blond abdijbier