- Bewaar

- Bewaar
Zoete aardappel met geitenkaas uit de airfryer
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
40 min.
-
Wrijf de zoete aardappelen schoon onder koud water. Dep droog en snij in de lengte in 2 zonder ze volledig door te snijden. Besprenkel met arachideolie en bak 20 min. in de airfryer op 160 °C.
-
Duw de zoete aardappelen een beetje open en plaats nog 5 min. in de airfryer op 160 °C.
-
Verdeel de geitenkaas over de zoete aardappelen en werk af met de confituur en de studentenhaver. Breng op smaak met de tijm, de honing, peper en zout.
-
Serveer met de rucola.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
40 min.
-
Wrijf de zoete aardappelen schoon onder koud water. Dep droog en snij in de lengte in 2 zonder ze volledig door te snijden. Besprenkel met arachideolie en bak 20 min. in de airfryer op 160 °C.
-
Duw de zoete aardappelen een beetje open en plaats nog 5 min. in de airfryer op 160 °C.
-
Verdeel de geitenkaas over de zoete aardappelen en werk af met de confituur en de studentenhaver. Breng op smaak met de tijm, de honing, peper en zout.
-
Serveer met de rucola.