- Bewaar

- Bewaar
Zomerse plaattaart met ricotta en coppa
Onze drankensuggesties
Wijn Marestagno I.G.P. Île de Beauté Corsica Bier Super 8 Flandrien Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding (20 min. + ± 30 min. in de oven)
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verwijder de uiteindes van de aspergepunten. Schil lange repen van de courgette met een dunschiller. Snij de tomaten in dikke schijven. Doe de groenten in een mengkom met de olijfolie, peper en zout.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn en meng onder de ricotta. Kruid met peper, zout en de Italiaanse kruidenmix.
-
Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op 2 bakplaten.
-
Bestrijk met de ricottamengeling, tot op 1 cm van de rand. Verdeel er de groenten over.
-
Zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Rasp intussen de grana padano.
-
Werk elke pizza af met de coppa en de geraspte kaas.
Onze drankensuggesties
Wijn Marestagno I.G.P. Île de Beauté Corsica Bier Super 8 Flandrien Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding (20 min. + ± 30 min. in de oven)
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verwijder de uiteindes van de aspergepunten. Schil lange repen van de courgette met een dunschiller. Snij de tomaten in dikke schijven. Doe de groenten in een mengkom met de olijfolie, peper en zout.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn en meng onder de ricotta. Kruid met peper, zout en de Italiaanse kruidenmix.
-
Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op 2 bakplaten.
-
Bestrijk met de ricottamengeling, tot op 1 cm van de rand. Verdeel er de groenten over.
-
Zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Rasp intussen de grana padano.
-
Werk elke pizza af met de coppa en de geraspte kaas.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Marestagno I.G.P. Île de Beauté Corsica Bier Super 8 Flandrien Blond bier