- Bewaar

- Bewaar
Zuiderse groenteschotel uit de oven met aardappelgnocchi
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië Bier Tripel Karmeliet Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 20 min. in de oven
-
Snij de uiteinden van de snijbonen en snij ze daarna in schuine stukken van 3 cm. Kook 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken. Snij de diepgevroren gegrilde groenten in iets kleinere stukken.
-
Doe de gnocchi in een ovenschaal en voeg de kikkererwten, de gegrilde groenten en de snijbonen toe. Overgiet met de passata en kruid met de Italiaanse kruiden en peper. Meng alles goed door elkaar.
-
Snij de mozzarella in stukjes en strooi samen met de geraspte kaas over de ovenschotel. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
Liever vlees?
Voeg wat gebakken kip toe aan de ovenschotel.
Liever vis?
Bak een stukje witte vis eerst in olijfolie en boter, kruid met peper en zout, haal door wat bloem en bak opnieuw in een pan met antiaanbaklaag. Serveer het er zo bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië Bier Tripel Karmeliet Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 20 min. in de oven
-
Snij de uiteinden van de snijbonen en snij ze daarna in schuine stukken van 3 cm. Kook 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken. Snij de diepgevroren gegrilde groenten in iets kleinere stukken.
-
Doe de gnocchi in een ovenschaal en voeg de kikkererwten, de gegrilde groenten en de snijbonen toe. Overgiet met de passata en kruid met de Italiaanse kruiden en peper. Meng alles goed door elkaar.
-
Snij de mozzarella in stukjes en strooi samen met de geraspte kaas over de ovenschotel. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
Liever vlees?
Voeg wat gebakken kip toe aan de ovenschotel.
Liever vis?
Bak een stukje witte vis eerst in olijfolie en boter, kruid met peper en zout, haal door wat bloem en bak opnieuw in een pan met antiaanbaklaag. Serveer het er zo bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië Bier Tripel Karmeliet Sterk blond bier