- Bewaar

- Bewaar
Feestelijk toastjesbuffet
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Kook het ei 10 min. hard en laat afkoelen in koud water. Pel en prak fijn met een vork.
-
Snipper intussen 1/4 van de platte peterselie fijn en pluk de blaadjes van de rest van de takjes.
-
Snij de kerstomaten in 2. Snij de zwarte olijven in ringetjes.
-
Snij de ongeschilde appel in fijne staafjes. Pers de limoen en besprenkel er de appel mee.
-
Beleg 1/5 van de toastjes met vleessalade, werk af met wat geprakt ei en een blaadje peterselie.
-
Beleg 1/5 van de toastjes met kip-kerriesalade en werk af met appelstaafjes.
-
Beleg 1/5 van de toastjes met tonijnsalade en werk af met olijfringetjes.
-
Beleg 1/5 van de toastjes met noordzeesalade, bestrooi met fijngesnipperde peterselie en werk af met een half kerstomaatje.
-
Beleg 1/5 van de toastjes met crèmepastei, leg er met een koffielepel wat aalbessengelei op en werk af met een blaadje peterselie.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Kook het ei 10 min. hard en laat afkoelen in koud water. Pel en prak fijn met een vork.
-
Snipper intussen 1/4 van de platte peterselie fijn en pluk de blaadjes van de rest van de takjes.
-
Snij de kerstomaten in 2. Snij de zwarte olijven in ringetjes.
-
Snij de ongeschilde appel in fijne staafjes. Pers de limoen en besprenkel er de appel mee.
-
Beleg 1/5 van de toastjes met vleessalade, werk af met wat geprakt ei en een blaadje peterselie.
-
Beleg 1/5 van de toastjes met kip-kerriesalade en werk af met appelstaafjes.
-
Beleg 1/5 van de toastjes met tonijnsalade en werk af met olijfringetjes.
-
Beleg 1/5 van de toastjes met noordzeesalade, bestrooi met fijngesnipperde peterselie en werk af met een half kerstomaatje.
-
Beleg 1/5 van de toastjes met crèmepastei, leg er met een koffielepel wat aalbessengelei op en werk af met een blaadje peterselie.