- Bewaar

- Bewaar
Geroosterde paprikahummus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding (30 min.)
-
1 Snij de paprika doormidden en verwijder de pitjes en witte zaadlijsten. Leg beide paprikahelften 15 à 20 min. met de schil naar beneden op een hete barbecue (of rooster 30 min. in de oven op 200 °C met de schil naar boven).
-
Verwijder de zwartgeblakerde schil van de paprika en snij beide helften in stukken.
-
Hak het knoflook fijn en rits de blaadjes van de oregano. Mix de kikkererwten, het knoflook, de oregano en de olijfolie tot een gladde puree. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding (30 min.)
-
1 Snij de paprika doormidden en verwijder de pitjes en witte zaadlijsten. Leg beide paprikahelften 15 à 20 min. met de schil naar beneden op een hete barbecue (of rooster 30 min. in de oven op 200 °C met de schil naar boven).
-
Verwijder de zwartgeblakerde schil van de paprika en snij beide helften in stukken.
-
Hak het knoflook fijn en rits de blaadjes van de oregano. Mix de kikkererwten, het knoflook, de oregano en de olijfolie tot een gladde puree. Kruid met peper en zout.