Vakmanschap
Vakmannen controleren en versnijden het vlees in onze vleesverwerkende centrale. Daarna vertrekt het in gekoelde vrachtwagens naar de winkels. Daar zorgen gediplomeerde beenhouwers ervoor dat alleen de beste stukken in de koeltoog van je beenhouwerij belanden.
Ter plaatse versneden = kwaliteit gegarandeerd
Ervaren beenhouwers
In de Colruyt-beenhouwerijen werken gediplomeerde beenhouwers die perfect weten welk stukje vlees het meest geschikt is voor bv. stoofvlees of een rosbief. Ook hier gebeuren voor het versnijden kwaliteitscontroles: zo belanden alleen de beste stukken vlees in de koeltoog van je beenhouwerij.
Onze gediplomeerde beenhouwers zorgen ervoor dat alleen de beste stukken vlees in de koeltoog liggen.
Persoonlijke service
Heb je een specifieke hoeveelheid vlees nodig? Dan maakt je beenhouwer dat met plezier klaar terwijl jij je andere boodschappen doet.
De baktijd van een dunne lende weten of hoeveel vlees je per persoon nodig hebt voor je barbecue? Ook dan staat hij altijd voor je klaar met tips of extra informatie.