De laagste prijs, voor elk product, op elk moment.

Beenhouwerij

Vakmanschap

Vakmannen controleren en versnijden het vlees in onze vleesverwerkende centrale. Daarna vertrekt het in gekoelde vrachtwagens naar de winkels. Daar zorgen gediplomeerde beenhouwers ervoor dat alleen de beste stukken in de koeltoog van je beenhouwerij belanden.

Ter plaatse versneden = kwaliteit gegarandeerd

In onze vleesverwerkende centrale gebeuren verschillende kwaliteitscontroles om zeker te zijn dat ons lastenboek strikt werd nageleefd. Daarna ontbenen vakmannen de kwartieren en versnijden ze in grote stukken. Die worden dan meteen in speciale, gekoelde vrachtwagens voor vlees naar de winkels vervoerd. 

Ervaren beenhouwers

In de Colruyt-beenhouwerijen werken gediplomeerde beenhouwers die perfect weten welk stukje vlees het meest geschikt is voor bv. stoofvlees of een rosbief. Ook hier gebeuren voor het versnijden kwaliteitscontroles: zo belanden alleen de beste stukken vlees in de koeltoog van je beenhouwerij.

Onze gediplomeerde beenhouwers zorgen ervoor dat alleen de beste stukken vlees in de koeltoog liggen.

Jean-Christophe, divisiemanager Beenhouwerij

Persoonlijke service

Heb je een specifieke hoeveelheid vlees nodig? Dan maakt je beenhouwer dat met plezier klaar terwijl jij je andere boodschappen doet.

De baktijd van een dunne lende weten of hoeveel vlees je per persoon nodig hebt voor je barbecue? Ook dan staat hij altijd voor je klaar met tips of extra informatie.

Wil je ook beenhouwer worden bij Colruyt Group?

Samen met je collega's haal je elke dag het beste uit een schoon stuk vlees. Puur vakmanschap, pure passie. De ateliers bij Colruyt, Bio-Planet en Cru hebben elk hun eigen karakter én hun eigen beenhouwer. Ook bij Fine Food Meat, ons eigen slagersatelier, druk jij je stempel op het slagersvak. Volg jij je passie?

Solliciteer nu

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER