De laagste prijs, voor elk product, op elk moment.

Alcoholvrij

Een alcoholvrije levensstijl houdt in dat je geen alcohol of resten van alcohol consumeert. Dit is relevant voor zwangere vrouwen en voor sommige geloofsovertuigingen, maar ook het inbouwen van alcoholvrije periodes (Tournée minérale, Dry February, …) wordt alsmaar populairder.

Wat is alcoholvrij?

Mensen kiezen er vaker bewust voor om (even) geen alcohol te drinken. Sommigen doen uit gezondheidsredenen: zwangere vrouwen, mensen die vanwege hun medicatie of verleden geen alcohol mogen drinken, mensen die even een rustpauze inbouwen … Anderen consumeren geen alcohol omwille van hun (geloofs)overtuiging, zoals moslims. Ook gezinnen met (jonge) kinderen gaan bewuster om met gebruik van alcohol en screenen ook minder voor de hand liggende producten op alcohol (bv. tandpasta).

Wat is alcoholvrij bij Colruyt?

Voor ons bevatten alcoholvrije producten geen alcohol of resten van alcohol. Azijn of deodorant kunnen een uitzondering zijn, die afhangt van persoonlijke voorkeur.

Ons eigen alcoholvrij icoon

Is een product volgens onze normen alcoholvrij, dan herken je het aan dit icoon.

MyColruyt-app: stel je alcoholvrij profiel in

Wist je dat je in de MyColruyt-app je smaakprofiel kunt instellen op glutenvrij? Zo zie je makkelijk welke producten en recepten voor jou geschikt zijn. 

Stap 1 - Download de MyColruyt-app

Installeer de app op je smartphone en meld je aan met je Xtra-login.

Stap 2 - Stel je profiel in

Ga in de MyColruyt-app naar Mijn profiel en duid bij Mijn voorkeuren de optie Alcoholvrij aan

Stap 3 - Check welke producten geschikt zijn

Vanaf nu verschijnt telkens een groene duim bij geschikte producten en recepten. En in één tik zet je die producten op je digitale boodschappenlijstje.

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER