- Bewaar

- Bewaar
Minipizza's
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de ham in reepjes.
-
Snij de minimozzarellabolletjes en de kerstomaten in 2.
-
Rasp de ongeschilde courgette en bestrooi met een beetje zout. Laat uitlekken in een vergiet en knijp er zoveel mogelijk vocht uit.
-
Snij het vel bladerdeeg in 4 cirkels (ø 12 cm).
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Leg de cirkels bladerdeeg op een bakplaat met bakpapier en verdeel er de saus over.
-
Beleg met de courgette, de ham, de kerstomaten en de mozzarella. Besprenkel met de olijfolie en kruid met de Italiaanse kruiden, zwarte peper en zout.
-
Bak 20 à 25 min. goudbruin in de voorverwarmde oven.
Taakjes voor de kinderen: * de ham, de mozzarella en de kerstomaten snijden * de saus over de pizza's verdelen * de pizza's beleggen met toppings * de pizza's bestrooien met kruiden
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de ham in reepjes.
-
Snij de minimozzarellabolletjes en de kerstomaten in 2.
-
Rasp de ongeschilde courgette en bestrooi met een beetje zout. Laat uitlekken in een vergiet en knijp er zoveel mogelijk vocht uit.
-
Snij het vel bladerdeeg in 4 cirkels (ø 12 cm).
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Leg de cirkels bladerdeeg op een bakplaat met bakpapier en verdeel er de saus over.
-
Beleg met de courgette, de ham, de kerstomaten en de mozzarella. Besprenkel met de olijfolie en kruid met de Italiaanse kruiden, zwarte peper en zout.
-
Bak 20 à 25 min. goudbruin in de voorverwarmde oven.
Taakjes voor de kinderen: * de ham, de mozzarella en de kerstomaten snijden * de saus over de pizza's verdelen * de pizza's beleggen met toppings * de pizza's bestrooien met kruiden