- Bewaar

- Bewaar
Aardappel-groentegratin
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine Vetriccie rosé I.G.P. Île de Beauté Bier Maredsous Blond Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
45 min.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verdeel de ovengroenten over een ovenschaal en besprenkel met 2/3 van de olijfolie. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verdeel intussen de broccoli in roosjes. Schil de steel en snij in hapklare stukken. Kook 4 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snij de champignons in 4 of 6, afhankelijk van de grootte. Snipper het knoflook fijn.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook glazig. Voeg de champignons toe en bak 5 min. Kruid met peper en zout. Meng er de spinazie onder en laat slinken.
-
Spoel de bonenmix onder koud water en laat uitlekken.
-
Klop de eieren los samen met het roomalternatief en meng er de mozzarella onder.
-
Haal de ovengroenten uit de oven en verdeel er de aardappelschijfjes, de broccoli, de champignon-spinaziemengeling en de bonenmix over. Kruid met de piment, peper en zout. Giet er het eimengsel over en zet 20 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 2 min. onder de grill.
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine Vetriccie rosé I.G.P. Île de Beauté Bier Maredsous Blond Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
45 min.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verdeel de ovengroenten over een ovenschaal en besprenkel met 2/3 van de olijfolie. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verdeel intussen de broccoli in roosjes. Schil de steel en snij in hapklare stukken. Kook 4 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snij de champignons in 4 of 6, afhankelijk van de grootte. Snipper het knoflook fijn.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook glazig. Voeg de champignons toe en bak 5 min. Kruid met peper en zout. Meng er de spinazie onder en laat slinken.
-
Spoel de bonenmix onder koud water en laat uitlekken.
-
Klop de eieren los samen met het roomalternatief en meng er de mozzarella onder.
-
Haal de ovengroenten uit de oven en verdeel er de aardappelschijfjes, de broccoli, de champignon-spinaziemengeling en de bonenmix over. Kruid met de piment, peper en zout. Giet er het eimengsel over en zet 20 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 2 min. onder de grill.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine Vetriccie rosé I.G.P. Île de Beauté Bier Maredsous Blond Blond abdijbier