- Bewaar

- Bewaar
Ardens varkenshaasje met groentepannetje
Onze drankensuggesties
Wijn Les Sarmentelles ‘Vieilles Vignes’ A.O.P. Beaujolais Villages Bier Curtius Grande Réserve Quadrupel Sterk donker bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt de helft van de boter in een braadpan en bak het Ardense varkenshaasje goudbruin aan alle kanten. Schik in een ovenschaal. Blus de pan met 1 dl water en roer de braadresten los. Giet over het vlees. Zet de pan opzij en zet de ovenschaal 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verwijder intussen het voetje van de spruiten en snij middendoor. Kook 5 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij de champignons middendoor. Snipper de ui fijn.
-
Smelt de rest van de boter in de pan van het vlees en roerbak de ui, de gnocchi, de champignons en de spruiten 10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel het groentepannetje over de borden en serveer met sneetjes Ardens gebraad. Lepel er wat vleesjus over.
Onze drankensuggesties
Wijn Les Sarmentelles ‘Vieilles Vignes’ A.O.P. Beaujolais Villages Bier Curtius Grande Réserve Quadrupel Sterk donker bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt de helft van de boter in een braadpan en bak het Ardense varkenshaasje goudbruin aan alle kanten. Schik in een ovenschaal. Blus de pan met 1 dl water en roer de braadresten los. Giet over het vlees. Zet de pan opzij en zet de ovenschaal 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verwijder intussen het voetje van de spruiten en snij middendoor. Kook 5 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij de champignons middendoor. Snipper de ui fijn.
-
Smelt de rest van de boter in de pan van het vlees en roerbak de ui, de gnocchi, de champignons en de spruiten 10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel het groentepannetje over de borden en serveer met sneetjes Ardens gebraad. Lepel er wat vleesjus over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Les Sarmentelles ‘Vieilles Vignes’ A.O.P. Beaujolais Villages Bier Curtius Grande Réserve Quadrupel Sterk donker bier