- Bewaar

- Bewaar
Biefstuk met gedroogde tomaatjes en champignons
Onze drankensuggesties
Wijn Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G. Loggia delle Sassaie Toscana – Italië Bier LeFort Bruin sterk donker bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Snij de champignons in vier en de halfgedroogde tomaatjes in stukjes.
-
Smelt de helft van de boter in een pan en voeg de champignons toe. Kruid met peper en zout en laat 5 min. stoven.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan, bak de aardappelen goudbruin en hou warm.
-
Smelt de rest van de boter in een braadpan en bak het vlees 2 min. aan elke kant. Gaar verder naar smaak en volgens de dikte van het vlees. Kruid met peper en zout, haal uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie.
-
Doe de champignons met het kookvocht in de pan van het vlees en schraap de braadresten los met een houten spatel. Voeg de room en de tomatenstukjes toe en laat wat inkoken. Hak intussen de dragon fijn. Breng de saus op smaak met peper, zout en de dragon.
-
Snij de komkommers in dunne schijfjes en meng onder de jonge sla.
-
Serveer het vlees met de champignons, de aardappelen en het slaatje met komkommer.
Onze drankensuggesties
Wijn Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G. Loggia delle Sassaie Toscana – Italië Bier LeFort Bruin sterk donker bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Snij de champignons in vier en de halfgedroogde tomaatjes in stukjes.
-
Smelt de helft van de boter in een pan en voeg de champignons toe. Kruid met peper en zout en laat 5 min. stoven.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan, bak de aardappelen goudbruin en hou warm.
-
Smelt de rest van de boter in een braadpan en bak het vlees 2 min. aan elke kant. Gaar verder naar smaak en volgens de dikte van het vlees. Kruid met peper en zout, haal uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie.
-
Doe de champignons met het kookvocht in de pan van het vlees en schraap de braadresten los met een houten spatel. Voeg de room en de tomatenstukjes toe en laat wat inkoken. Hak intussen de dragon fijn. Breng de saus op smaak met peper, zout en de dragon.
-
Snij de komkommers in dunne schijfjes en meng onder de jonge sla.
-
Serveer het vlees met de champignons, de aardappelen en het slaatje met komkommer.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G. Loggia delle Sassaie Toscana – Italië Bier LeFort Bruin sterk donker bier