- Bewaar

- Bewaar
Bruschetta champignons-prosciutto met truffel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Snij de ciabatta in sneetjes en besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Leg op een bakplaat.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Kruid de ricotta met peper en zout.
-
Snij enkele schilfers van de grana padano met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Zet de ciabatta 5 à 8 min. in de voorverwarmde oven. Zet de grill even aan voor de laatste minuten. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de spinazie en het knoflook tot de spinazie wat geslonken is. Laat uitlekken in een vergiet.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de champignons 2 à 3 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Besmeer de sneetjes ciabatta met ricotta. Voeg wat spinazie, champignons en een stukje prosciutto toe. Werk af met de grana padano.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Snij de ciabatta in sneetjes en besprenkel met 1 eetl. olijfolie. Leg op een bakplaat.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Kruid de ricotta met peper en zout.
-
Snij enkele schilfers van de grana padano met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Zet de ciabatta 5 à 8 min. in de voorverwarmde oven. Zet de grill even aan voor de laatste minuten. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de spinazie en het knoflook tot de spinazie wat geslonken is. Laat uitlekken in een vergiet.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de champignons 2 à 3 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Besmeer de sneetjes ciabatta met ricotta. Voeg wat spinazie, champignons en een stukje prosciutto toe. Werk af met de grana padano.