In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Voorbereiding:
Verwijder de steeltjes van de champignons en snij ze in kleine blokjes van 1/2 cm. Hou de hoedjes apart.
Snij de gerookte ham, de sjalot en de gegrilde paprika in grove stukken.
Mix de ham, de paprika, de peterselie, de sjalot en de sherry in een hoge kom.
Bereiding:
Verhit de olijfolie in een pan en bak de stukjes champignon 2 min.
Roer er de paprikamengeling onder en laat even bakken. Kruid met peper.
Vul de hoedjes van de champignons met de mengeling en bestrooi ze met paneermeel. Leg ze naast elkaar in een ovenschotel en zet ± 20 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Voorbereiding:
Verwijder de steeltjes van de champignons en snij ze in kleine blokjes van 1/2 cm. Hou de hoedjes apart.
Snij de gerookte ham, de sjalot en de gegrilde paprika in grove stukken.
Mix de ham, de paprika, de peterselie, de sjalot en de sherry in een hoge kom.
Bereiding:
Verhit de olijfolie in een pan en bak de stukjes champignon 2 min.
Roer er de paprikamengeling onder en laat even bakken. Kruid met peper.
Vul de hoedjes van de champignons met de mengeling en bestrooi ze met paneermeel. Leg ze naast elkaar in een ovenschotel en zet ± 20 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.