Coeur de boeuf met warmgerookte zalm en bulgur
Coeur de boeuf met warmgerookte zalm en bulgur

Coeur de boeuf met warmgerookte zalm en bulgur

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2385 kj
Energie 570 kcal
Vet 23 g
Verzadigd vet 4.1 g
Koolhydraat 47.6 g
Suiker 5.1 g
Vezel 9.5 g
Eiwit 38.3 g
Zout 3.3 g
natrium 1.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Kook de bulgur gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.

  3. Snipper intussen het bieslook fijn. Pluk de blaadjes van het basilicum.

  4. Snij de minikomkommers in schijfjes. Pers de limoen.

  5. Meng de bulgur met de komkommer, het limoensap, het bieslook, de basilicumblaadjes, de pompoenpitten en de olijfolie. Kruid met peper en zout.

  6. Snij de coeur de boeuf-tomaten in schijven en de avocado in fijne partjes.

  7. Schik de tomaten op een serveerschaal en verdeel er de bulgursalade over. Werk af met de warmgerookte zalm, de mosselen en de avocado.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Kook de bulgur gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.

  3. Snipper intussen het bieslook fijn. Pluk de blaadjes van het basilicum.

  4. Snij de minikomkommers in schijfjes. Pers de limoen.

  5. Meng de bulgur met de komkommer, het limoensap, het bieslook, de basilicumblaadjes, de pompoenpitten en de olijfolie. Kruid met peper en zout.

  6. Snij de coeur de boeuf-tomaten in schijven en de avocado in fijne partjes.

  7. Schik de tomaten op een serveerschaal en verdeel er de bulgursalade over. Werk af met de warmgerookte zalm, de mosselen en de avocado.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2385 kj
Energie 570 kcal
Vet 23 g
Verzadigd vet 4.1 g
Koolhydraat 47.6 g
Suiker 5.1 g
Vezel 9.5 g
Eiwit 38.3 g
Zout 3.3 g
natrium 1.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc D.O. Central Valley – Chili Bier Duvel 6,66% Blond bier

Bekijk het recept digitaal