- Bewaar

- Bewaar
Coeur de boeuf met warmgerookte zalm en bulgur
Onze drankensuggesties
Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc D.O. Central Valley – Chili Bier Duvel 6,66% Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Kook de bulgur gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Snipper intussen het bieslook fijn. Pluk de blaadjes van het basilicum.
-
Snij de minikomkommers in schijfjes. Pers de limoen.
-
Meng de bulgur met de komkommer, het limoensap, het bieslook, de basilicumblaadjes, de pompoenpitten en de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Snij de coeur de boeuf-tomaten in schijven en de avocado in fijne partjes.
-
Schik de tomaten op een serveerschaal en verdeel er de bulgursalade over. Werk af met de warmgerookte zalm, de mosselen en de avocado.
Onze drankensuggesties
Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc D.O. Central Valley – Chili Bier Duvel 6,66% Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Kook de bulgur gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Snipper intussen het bieslook fijn. Pluk de blaadjes van het basilicum.
-
Snij de minikomkommers in schijfjes. Pers de limoen.
-
Meng de bulgur met de komkommer, het limoensap, het bieslook, de basilicumblaadjes, de pompoenpitten en de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Snij de coeur de boeuf-tomaten in schijven en de avocado in fijne partjes.
-
Schik de tomaten op een serveerschaal en verdeel er de bulgursalade over. Werk af met de warmgerookte zalm, de mosselen en de avocado.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc D.O. Central Valley – Chili Bier Duvel 6,66% Blond bier