Duo van gevulde champignons
Duo van gevulde champignons

Duo van gevulde champignons

Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 141 kcal
Vet 11.1 g
Koolhydraat 1.7 g
Eiwit 8.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper het lente-uitje fijn.

  3. Snij de mozzarella in 8 stukken.

  4. Snij de ham in fijne reepjes.

  5. Rasp de parmezaan.

  6. Verwijder de steeltjes uit de champignons.

  7. Bereiding:
  8. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  9. Vul 8 champignons met telkens 1 koffiel. kruidenkaas. Bestrooi met de fijngesnipperde lente-ui en de helft van de geraspte parmezaan.

  10. Vul 8 champignons met de rode pesto. Leg er de reepjes ham en een stukje mozzarella in. Duw goed aan. Bestrooi met de rest van de parmezaan.

  11. Schik de gevulde champignons op een bakplaat met bakpapier en kruid met zwarte peper. Zet ± 8 min. in de voorverwarmde oven. Zet op het einde eventueel de ovengrill aan.

Tip

Serveer de gevulde champignons in individuele schaaltjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper het lente-uitje fijn.

  3. Snij de mozzarella in 8 stukken.

  4. Snij de ham in fijne reepjes.

  5. Rasp de parmezaan.

  6. Verwijder de steeltjes uit de champignons.

  7. Bereiding:
  8. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  9. Vul 8 champignons met telkens 1 koffiel. kruidenkaas. Bestrooi met de fijngesnipperde lente-ui en de helft van de geraspte parmezaan.

  10. Vul 8 champignons met de rode pesto. Leg er de reepjes ham en een stukje mozzarella in. Duw goed aan. Bestrooi met de rest van de parmezaan.

  11. Schik de gevulde champignons op een bakplaat met bakpapier en kruid met zwarte peper. Zet ± 8 min. in de voorverwarmde oven. Zet op het einde eventueel de ovengrill aan.

Tip

Serveer de gevulde champignons in individuele schaaltjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 141 kcal
Vet 11.1 g
Koolhydraat 1.7 g
Eiwit 8.4 g

Bekijk het recept digitaal