- Bewaar

- Bewaar
Duo van gevulde champignons
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het lente-uitje fijn.
-
Snij de mozzarella in 8 stukken.
-
Snij de ham in fijne reepjes.
-
Rasp de parmezaan.
-
Verwijder de steeltjes uit de champignons.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Vul 8 champignons met telkens 1 koffiel. kruidenkaas. Bestrooi met de fijngesnipperde lente-ui en de helft van de geraspte parmezaan.
-
Vul 8 champignons met de rode pesto. Leg er de reepjes ham en een stukje mozzarella in. Duw goed aan. Bestrooi met de rest van de parmezaan.
-
Schik de gevulde champignons op een bakplaat met bakpapier en kruid met zwarte peper. Zet ± 8 min. in de voorverwarmde oven. Zet op het einde eventueel de ovengrill aan.
Serveer de gevulde champignons in individuele schaaltjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het lente-uitje fijn.
-
Snij de mozzarella in 8 stukken.
-
Snij de ham in fijne reepjes.
-
Rasp de parmezaan.
-
Verwijder de steeltjes uit de champignons.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Vul 8 champignons met telkens 1 koffiel. kruidenkaas. Bestrooi met de fijngesnipperde lente-ui en de helft van de geraspte parmezaan.
-
Vul 8 champignons met de rode pesto. Leg er de reepjes ham en een stukje mozzarella in. Duw goed aan. Bestrooi met de rest van de parmezaan.
-
Schik de gevulde champignons op een bakplaat met bakpapier en kruid met zwarte peper. Zet ± 8 min. in de voorverwarmde oven. Zet op het einde eventueel de ovengrill aan.
Serveer de gevulde champignons in individuele schaaltjes.