- Bewaar

- Bewaar
Frittata met erwten, paprika en zoete ui
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de uien in ringen.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika. Snij het vruchtvlees in fijne ringen.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Klop de eieren los met de melk in een mengkom. Kruid met peper, zout en het paprikapoeder. Voeg de geraspte kaas en het bieslook toe (hou een beetje apart voor de afwerking).
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag. Stoof de uien en de paprika 5 min. en kruid met peper en zout. Haal uit de pan en zet opzij.
-
Bak de spekblokjes ± 5 min. in een pan met hoog vuur. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de aardappelschijfjes 3 à 5 min. Voeg de gestoofde puntpaprika en de diepgevroren erwten toe. Laat nog 5 min. garen en roer regelmatig. Voeg de spekblokjes toe.
-
Bekleed een taartvorm of een ovenschaal met bakpapier en verdeel er de aardappelbereiding over. Giet de eiermengeling er over.
-
Zet de frittata 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Werk de frittata af met de rest van het bieslook. Serveer met de slascheuten.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de uien in ringen.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika. Snij het vruchtvlees in fijne ringen.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Klop de eieren los met de melk in een mengkom. Kruid met peper, zout en het paprikapoeder. Voeg de geraspte kaas en het bieslook toe (hou een beetje apart voor de afwerking).
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag. Stoof de uien en de paprika 5 min. en kruid met peper en zout. Haal uit de pan en zet opzij.
-
Bak de spekblokjes ± 5 min. in een pan met hoog vuur. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de aardappelschijfjes 3 à 5 min. Voeg de gestoofde puntpaprika en de diepgevroren erwten toe. Laat nog 5 min. garen en roer regelmatig. Voeg de spekblokjes toe.
-
Bekleed een taartvorm of een ovenschaal met bakpapier en verdeel er de aardappelbereiding over. Giet de eiermengeling er over.
-
Zet de frittata 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Werk de frittata af met de rest van het bieslook. Serveer met de slascheuten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier