Fruitig pannenkoekspiesje met yoghurtdip
Fruitig pannenkoekspiesje met yoghurtdip

Fruitig pannenkoekspiesje met yoghurtdip

15 min.
Ontbijt
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 159 kcal
Energie 665 kj
Vet 0.5 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraat 33.3 g
Suiker 32.4 g
Vezel 4.4 g
Eiwit 3.2 g
Zout 0.1 g
natrium 0 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snij de pannenkoeken in lange repen en rol op.

  3. Verwijder de pitjes uit de meloen en de watermeloen. Maak bolletjes uit het vruchtvlees met een meloenlepel (of snij in blokjes).

  4. Maak de yoghurtdip: meng de Griekse yoghurt met de honing en de confituur.

  5. Prik afwisselend 1 meloenbolletje, 1 bolletje watermeloen, 1 druif, 1 pannenkoekrolletje en 1 framboos op een brochettestokje. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn.

  6. Dip de spiesjes in de yoghurtdip.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snij de pannenkoeken in lange repen en rol op.

  3. Verwijder de pitjes uit de meloen en de watermeloen. Maak bolletjes uit het vruchtvlees met een meloenlepel (of snij in blokjes).

  4. Maak de yoghurtdip: meng de Griekse yoghurt met de honing en de confituur.

  5. Prik afwisselend 1 meloenbolletje, 1 bolletje watermeloen, 1 druif, 1 pannenkoekrolletje en 1 framboos op een brochettestokje. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn.

  6. Dip de spiesjes in de yoghurtdip.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 159 kcal
Energie 665 kj
Vet 0.5 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraat 33.3 g
Suiker 32.4 g
Vezel 4.4 g
Eiwit 3.2 g
Zout 0.1 g
natrium 0 g

Bekijk het recept digitaal