- Bewaar

- Bewaar
Fruitig pannenkoekspiesje met yoghurtdip
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij de pannenkoeken in lange repen en rol op.
-
Verwijder de pitjes uit de meloen en de watermeloen. Maak bolletjes uit het vruchtvlees met een meloenlepel (of snij in blokjes).
-
Maak de yoghurtdip: meng de Griekse yoghurt met de honing en de confituur.
-
Prik afwisselend 1 meloenbolletje, 1 bolletje watermeloen, 1 druif, 1 pannenkoekrolletje en 1 framboos op een brochettestokje. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn.
-
Dip de spiesjes in de yoghurtdip.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij de pannenkoeken in lange repen en rol op.
-
Verwijder de pitjes uit de meloen en de watermeloen. Maak bolletjes uit het vruchtvlees met een meloenlepel (of snij in blokjes).
-
Maak de yoghurtdip: meng de Griekse yoghurt met de honing en de confituur.
-
Prik afwisselend 1 meloenbolletje, 1 bolletje watermeloen, 1 druif, 1 pannenkoekrolletje en 1 framboos op een brochettestokje. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn.
-
Dip de spiesjes in de yoghurtdip.