Fruitige pannenkoekbrochettes
Fruitige pannenkoekbrochettes

Fruitige pannenkoekbrochettes

10 min.
Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 274 kcal
Vet 8.6 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraat 43.7 g
Suiker 32.3 g
Vezel 2.8 g
Eiwit 4 g
Zout 0.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Pers de halve citroen en besprenkel er de gepelde bananen mee.

  2. Besmeer 1 pannenkoek met de hazelnootpasta en de andere met confituur.

  3. Leg in het midden van elke pannenkoek een banaan. Rol de pannenkoeken op en snij elk in 6 gelijke stukken.

  4. Verdeel de stukken pannenkoek en de aardbeien over 4 brochettestokjes (wissel de smaken af).

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Pers de halve citroen en besprenkel er de gepelde bananen mee.

  2. Besmeer 1 pannenkoek met de hazelnootpasta en de andere met confituur.

  3. Leg in het midden van elke pannenkoek een banaan. Rol de pannenkoeken op en snij elk in 6 gelijke stukken.

  4. Verdeel de stukken pannenkoek en de aardbeien over 4 brochettestokjes (wissel de smaken af).

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 274 kcal
Vet 8.6 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraat 43.7 g
Suiker 32.3 g
Vezel 2.8 g
Eiwit 4 g
Zout 0.2 g

Bekijk het recept digitaal