- Bewaar

- Bewaar
Kalkoenenrollade met ricotta-biersaus
Onze drankensuggesties
Bier Val-Dieu Tripel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de witte selder in fijne blokjes.
-
Snij de champignons en Ardense hesp héél fijn.
-
Meng de selderblokjes met de fijngesneden champignons en hesp. Kruid naar smaak met tijm en peper.
-
Verdeel de groentemengeling met hesp over de kalkoenensneden en rol op. Steek vast met een cocktailprikker.
-
Bereiding:
-
Verhit de zonnebloemolie in een braadpan en bak de kalkoenenrollades aan alle kanten tot ze lichtjes bruin kleuren.
-
Zet het vuur lager en voeg de gevogeltefond toe. Giet er langs de rand van de braadpan 1/2 flesje bier bij. Laat 15 min. zachtjes stoven.
-
Haal de kalkoenenrollades uit de pan, zet opzij en hou warm.
-
Laat het braadvocht nog 3 à 5 min. inkoken op een hevig vuur en voeg de rest van het bier toe.
-
Breng de saus op smaak met peper en zout en klop er de ricotta onder.
-
Afwerking:
-
Verwijder de cocktailprikkers uit het vlees en snij in 2 schuine stukken. Verdeel over de borden en lepel er de ricotta-biersaus rond. Serveer met broccolipuree.
Onze drankensuggesties
Bier Val-Dieu Tripel
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de witte selder in fijne blokjes.
-
Snij de champignons en Ardense hesp héél fijn.
-
Meng de selderblokjes met de fijngesneden champignons en hesp. Kruid naar smaak met tijm en peper.
-
Verdeel de groentemengeling met hesp over de kalkoenensneden en rol op. Steek vast met een cocktailprikker.
-
Bereiding:
-
Verhit de zonnebloemolie in een braadpan en bak de kalkoenenrollades aan alle kanten tot ze lichtjes bruin kleuren.
-
Zet het vuur lager en voeg de gevogeltefond toe. Giet er langs de rand van de braadpan 1/2 flesje bier bij. Laat 15 min. zachtjes stoven.
-
Haal de kalkoenenrollades uit de pan, zet opzij en hou warm.
-
Laat het braadvocht nog 3 à 5 min. inkoken op een hevig vuur en voeg de rest van het bier toe.
-
Breng de saus op smaak met peper en zout en klop er de ricotta onder.
-
Afwerking:
-
Verwijder de cocktailprikkers uit het vlees en snij in 2 schuine stukken. Verdeel over de borden en lepel er de ricotta-biersaus rond. Serveer met broccolipuree.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Val-Dieu Tripel