- Bewaar

- Bewaar
Kalkoensneden met komkommerslaatje en gebakken aardappelblokjes
Onze drankensuggesties
Wijn L'Artiste Pinot Noir Vin de France Bier Blonden Os Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Verhit 2/3 olijfolie in een kookpot en bak de diepgevroren aardappelen 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Snipper intussen de dille en het knoflook fijn. Snij de radijzen in schijfjes. Snij de komkommer in lange linten met een dunschiller. Meng alles onder de yoghurt en kruid met peper en zout.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de kalkoensneden 4 à 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de komkommersalade en de aardappelen over de borden en serveer met de kalkoensneden. Werk af met de waterkers.
Onze drankensuggesties
Wijn L'Artiste Pinot Noir Vin de France Bier Blonden Os Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Verhit 2/3 olijfolie in een kookpot en bak de diepgevroren aardappelen 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Snipper intussen de dille en het knoflook fijn. Snij de radijzen in schijfjes. Snij de komkommer in lange linten met een dunschiller. Meng alles onder de yoghurt en kruid met peper en zout.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de kalkoensneden 4 à 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de komkommersalade en de aardappelen over de borden en serveer met de kalkoensneden. Werk af met de waterkers.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn L'Artiste Pinot Noir Vin de France Bier Blonden Os Blond bier