Kalkoensneden met komkommerslaatje en gebakken aardappelblokjes
Kalkoensneden met komkommerslaatje en gebakken aardappelblokjes

Kalkoensneden met komkommerslaatje en gebakken aardappelblokjes

25 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1485 kj
Energie 355 kcal
Vet 14.1 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraat 27.2 g
Suiker 5.9 g
Vezel 4 g
Eiwit 36.6 g
Zout 1.5 g
natrium 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Verhit 2/3 olijfolie in een kookpot en bak de diepgevroren aardappelen 10 min. Kruid met peper en zout.

  3. Snipper intussen de dille en het knoflook fijn. Snij de radijzen in schijfjes. Snij de komkommer in lange linten met een dunschiller. Meng alles onder de yoghurt en kruid met peper en zout.

  4. Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de kalkoensneden 4 à 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

  5. Verdeel de komkommersalade en de aardappelen over de borden en serveer met de kalkoensneden. Werk af met de waterkers.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Verhit 2/3 olijfolie in een kookpot en bak de diepgevroren aardappelen 10 min. Kruid met peper en zout.

  3. Snipper intussen de dille en het knoflook fijn. Snij de radijzen in schijfjes. Snij de komkommer in lange linten met een dunschiller. Meng alles onder de yoghurt en kruid met peper en zout.

  4. Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de kalkoensneden 4 à 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

  5. Verdeel de komkommersalade en de aardappelen over de borden en serveer met de kalkoensneden. Werk af met de waterkers.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1485 kj
Energie 355 kcal
Vet 14.1 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraat 27.2 g
Suiker 5.9 g
Vezel 4 g
Eiwit 36.6 g
Zout 1.5 g
natrium 0.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn L'Artiste Pinot Noir Vin de France Bier Blonden Os Blond bier

Bekijk het recept digitaal