- Bewaar

- Bewaar
Kleurrijke 'Salad in a jar' met quinoa en zalm
Onze drankensuggesties
Bier Ename Pater Blond abdijbier Wijn Calmel & Joseph `Amstramgram' Viognier I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snij de radijzen in schijfjes en snipper de lente-uitjes fijn. Snij de puntpaprika in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en witte zaadlijsten. Snij de rest in reepjes.
-
Schil de mango en snij in blokjes. Pers de limoen.
-
Spoel de quinoa onder koud water en kook gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook intussen de diepgevroren sojabonen 4 min. afgedekt in lichtgezouten water. Giet af, spoel onder koud water en haal de bonen uit de peultjes.
-
Meng de mayonaise met de wasabipasta, het limoensap, zout en zwarte peper. Schep de dressing in de bokalen. Voeg de garnalen, de quinoa en de zalm toe. Vul aan met de lente-ui, mangoblokjes, sojabonen, radijzen en zoete puntpaprika. Werk af met de slascheuten en sluit de bokalen af.
Onze drankensuggesties
Bier Ename Pater Blond abdijbier Wijn Calmel & Joseph `Amstramgram' Viognier I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snij de radijzen in schijfjes en snipper de lente-uitjes fijn. Snij de puntpaprika in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en witte zaadlijsten. Snij de rest in reepjes.
-
Schil de mango en snij in blokjes. Pers de limoen.
-
Spoel de quinoa onder koud water en kook gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Kook intussen de diepgevroren sojabonen 4 min. afgedekt in lichtgezouten water. Giet af, spoel onder koud water en haal de bonen uit de peultjes.
-
Meng de mayonaise met de wasabipasta, het limoensap, zout en zwarte peper. Schep de dressing in de bokalen. Voeg de garnalen, de quinoa en de zalm toe. Vul aan met de lente-ui, mangoblokjes, sojabonen, radijzen en zoete puntpaprika. Werk af met de slascheuten en sluit de bokalen af.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Ename Pater Blond abdijbier Wijn Calmel & Joseph `Amstramgram' Viognier I.G.P. Pays d'Oc